Subota, 2017-08-19, 10:44 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 14
Gosti: 14
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Absolute Duo (Apsolutni Duo)

Žanr: Akcija, Eči, Romantika, Škola, Natprirodno, Harem

Opis: Nakon gubitka voljene osobe, Tooru Kokonoe upisuje se na Akademiju Kouriou kako bi stekao "Blejz", oružije koje je duša manifestacije, zbog osvete. On je očekivao oružje... Ono što je on dobio je štit... Kako će on da traži osvetu sa nečim što nije ni oružje?!

Broj Epizoda: 12

Ime: Action Man

Žanr: Animacija, Akcija

Opis: Action Man i njegov tih heroja bore se protiv zlog doktor X kako bi zastitili zemlju...

Broj Epizoda: 26

Ime: Attack On Titan (Napad na Titane)

Žanr: Avantura, Akcija

Opis: Odjednom u svetu ljudi se pojavljuju ogromni titani koji ubijaju i prozdiru sve sto im se nadje na putu.

Broj Epizoda: 25

Ime: AoNoEx - Plavi Isterivač

Žanr: Akcija, Drama

Opis: Ovaj svet se sastoji od dve dimenzije spojenih kao jedno,kao ogledalo.Prvi je svet u kome zive ljudi,Assiash.Drugi je svet demona,Gehenna.Obicno putuju izmedju svetova,ali svaka zaista svaka vrsta kontakta je nemoguca.

Broj Epizoda: 25

Ime: Ao Haru Ride

Žanr: Komedija, Romansa

Opis: Yoshioka Futaba ima nekoliko razloga zašto zeli da restartuje svoj imidz,​​život kao novi srednjoškolac.Zato sto je ona slatka i svidjala se mnogim dečacim ona je bila odbačena od svojih ženskih prijatelja u osnovnoj školi.Jedini dečak koji se svideo Futabi je Kou Tanaka koji se odselio pre nego što mu je ona mogla reći kako se oseća.Sada u srednjoj školi ona je odlučila da bude što prostija tako da njeni projatelji neće biti ljubomorni na nju.

Broj Epizoda: 12

Ime: Agent Aika

Žanr: Akcija, Avantura, Ecchi

Opis: Katastrofalan zemljotres je pogodio Tokio i ceo svet. Većina kopna je pod morem. Aika je skupljačica koja skuplja razne ostatke iz vodenih ruševina. Kada Aiko prihvati opasnu misiju da pronađe misterioznu Lagu, otrkiće da nije jedina koja ga traži.

Broj Epizoda: 7

Ime: Alhemičko Oružje (Busou Renkin)

Žanr: Anime, Avantura, Komedija, Fantazija

Opis: Jedne noći, Kazuki Muto uskoči da spasi ono što je mislio da je devojka u nevolji od čudovišta i umesto toga bude proboden kroz srce. Devojka, Tokiko, je u stvari alhemički ratnik sa Alhemičkim Oružjem (Buso Renkinom), po imenu Suknja Valkire, sa zadatkom da uništi Homunkuluse.

Broj Epizoda: 26

Ime: Angel Beats

Žanr: Akcija, Komedija, Drama, Natprirodno

Opis: Otonaši se budi samo da bi saznao da je mrtav. Devojka sa puškom po imenu Juri mu objašnjava da se nalaze u životu posle smrti, i Otonaši shvata da jedina stvar koje se seća u vezi njega, je njegovo ime. Juri mu govori da je ona vođa organizacije Shinda Sekai Sensen (Ratište Života Posle Smrti) koji ratuju protiv devojke po imenu Tenši (Anđeo). Otonaši odlučuje da se priključi SSS u borbi protiv Tenši...

Broj Epizoda: 15

Ime: Akame ga Kill

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Opis: Tatsumi je momak iz siromašnog sela koji odlazi u glavni grad da bi zaradio novac i stekao moc napredujuci u vojsci kako bi spasio svoje selo od izumiranja. Ali glavni grad nije ono što je zamišljao. Premijer države uspešno manipuliše mladim carom i kraljevstvo je postalo država bez zakona, puna zlocina i korupcije u kojoj bogati ne odgovaraju nikome.

Broj Epizoda: 24

Ime: Akane ManiaX

Žanr: Komedija, Romantika

Opis: Džoudži Goda je novi prebačeni učenik u Hakurjo srednjoj školi. Zaljubio se na prvi pogled i zaprosio Akane Suzumiju, predstavnicu njegovog odeljenja, prvog dana u školi. Iako Akane nalazi da je on vrlo dosadan, žustar i naivan, Džoudži uopšte ne odustaje i sve bi učinio da izrazi svoju ljubav prema Akane.

Broj Epizoda: 3

Ime: Avatar: The Last Airbender

Žanr: Akcija, Fantazija, Komedija

Opis: Aang je poseban docek koji ima titulu Avatara sto mu omogucava da vlada sa sva 4 elementa!

Broj Epizoda: 61

Ime: Avatar: The Legend Of Korra

Žanr: Akcija, Fatazija, Komedija

Opis: Kora je glavani lik ove serije, ima sedamnaest godina, zna da korisiti vodu, vatru i zemlju i živi pod staklenim zvonom. Kao dete je odvedena u poseban objekat, sagrađen za njen trening. Jedini prijatelji su joj ostarela Katara i polarni medved- retriver Naga. Tako počinje serija i na svu sreću, svojeglava Kora prekida tu priču. Beži od kuće i odlazi u veliki grad, naravno da bi nastavila trening.

Broj Epizoda: 52

Ime: Anđeoski Prijatelji

Žanr: Fantazija, Magija

Opis: Duhovita tinejdžerska serija fokusirana je na pet očaravajućih, mladih anđela koji žive u prenaseljenom Metropolis Anđeo - gradu. Idu u posebnu školu u kojoj uče kako postati savršeni anđeo. I blizu su... Fali im tek 1% iskustva kako bi postali pravi anđeli čuvari. Zato dalaze na Zemlju gde će naučiti sve ono što ih deli od savršenosti.

Broj Epizoda: 104

Ime: Aim for the Top! Gunbuster

Žanr: Naučna fantastika, Roboti, Akcija

Opis: U bliskoj budućnosti, kada čovečanstvo pravi svoje prve korake van Sunčevog sistema, otkriveno je postojanje vanzemaljskog života. Nažalost, tuđini nisu prijateljski nastrojeni i prete da istrebe pošast zvanu ljudski rod. I dok se polako približavaju Zemlji u velikom broju, vojska pokreće projekat izgradnje humanoidnih oružja i otvaranje pilotskih škola kako bi se suprostavila galaktičkoj pretnji.

Broj Epizoda: 6

Ime: Armor Hunter Mellowlink

Žanr: Akcija, Mecha, Vojska, Naučna fantastika

Opis: Godinama posle Velikog Rata u Armored Trooper Votoms-u, Mellowlink progoni generala koji je odgovoran za uništenje njegovog diviziona pokušavajući da osveti svoje pale saborce.

Broj Epizoda: 12

Ime: Afro Samurai

Žanr: Akcija, Samuraji

Opis: Nakon gledanja duela u kojem je njegov otac poginuo od ruke nepobedivog zlikovca mladi Afro posvećuje svoj život učenju veštine mačevanja i osveti. Ovo je priča o teškoći i bolu. Put osvete je put samoće. Progonjen od strane moćnih neprijatelja Afro ima samo jedan cilj, nepobedivog koji ne može da umre.

Broj Epizoda: 5

Ime: Angel Sanctuary

Žanr: Fantazija, Romansa

Opis: Setsuna Mudo reinkarnacija je anđela Alexiel. Alexiel se pobunila protiv Boga te je, za kaznu, njeno tijelo zapečaćeno u kristal, a njena duša zarobljena u ljudskom stvorenju. No priprema se krvava bitka između Raja i Pakla, a Alexiel je nužno potrebna kako bi u njoj sudjelovala, ali Setsuna- u nije briga za anđele, demone i bitke, već samo za njegovu ljubav- Saru Mudo, njegovu biološku sestru...

Broj Epizoda: 3

Ime: Ayakashi

Žanr: Horor, Akcija, Misterija, Drama

Opis: Jocuja Kaidan: Tamija Iemon je samuraj oženjen Oivom, prelepom ženom, ali ne može da podnese siromaštvo u kom žive. Jednog dana, dobija ponudu da se oženi bogatom ženom i počinje da planira da ubije Oivu. Tenšu Monogatari: Himekava Zušonosuke je sokolar koga je njegov gospodar Harima poslao da povrati sokola iz zaposednutog zamka Širasagi. Na svom putu, Zušonosuke sreće ženu zaslepljujuće lepote kako se kupa u jezeru.

Broj Epizoda: 11

Ime: Ah! My Goddess

Žanr: Komedija, Magija

Opis: Jednog lijepog dana 3 su se božice pojavile u studentskoj kući. Božice su koristile svoje moći da bi pomogle ljudima u nevolji. Uključujući sadašnje moći, imale su imale su i moć smanjiti se...

Broj Epizoda: 48

Ime: Arslan Senki (Herojska Legenda o Arslanu)

Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Istorija, Fanatzija, Natprirodno

Opis: Priča nas odvodi u Pars, napredno kraljevstvo kojim vlada neustrašivi i nepobedivi kralj Andragora. Arslan, glavni lik ovog ostvarenja je mladi i radoznali princ Parsa, koji i pored velikih napora nema sve sto je potrebno da jednog dana nasledi svog oca. Sa svega 14 godina Arslan odlazi u svoju prvu bitku i u njoj gubi sve, dok gleda kako mu nekada slavno kraljevstvo biva optočeno plamenjem. Međutim, Arslanu je sudbina da bude vladar i pored svih izazova koji ga očekuju on kreće na put da povrati svoje palo kraljevstvo.

Broj Epizoda: 25

Ime: Alice in Borderland

Žanr: Akcija, Šounen, Psihološki, Preživljavanje, Drama, Triler

Opis: Priča prati srednjoškolca Arisa (Alisa) koji zajedno sa svojim prijateljima iznenada biva prebačen u alternativni nepoznati svet. Tamo je primoran da sa drugim ljudima igra razne igre do smrti.

Broj Epizoda: 3 OVA

Ime: Aoi Bungaku (Blue Literature-Plava Literatura)

Žanr: Horor, Misterija, Psihološki, Drama, Istorijski, Triler, Seinen

Opis: Serija ekranizuje 6 klasika moderne japanske literature.

Broj Epizoda: 12

Ime: Aoi Sekai no Chuushin de (World War Blue)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Parodija, Eči, Šounen

Opis: Kraljevstvo Segua gubi rat od Carstva Ninteldo ali se stvari preokreću pojavom dečaka po imenu Gir. Svi likovi su parodija na likove iz Nintendo i Sega igara kao što su „Sonic the Hedgehog”, „Super Mario Bros”, „The Legend of Zelda”... Na primer, Gir je parodija na Sonika.

Broj Epizoda: 3

Ime: Angel Densetsu (Angel Legend)

Žanr: Komedija, Školarci, Akcija

Opis: Ovo je priča o Seiichirou Kitano-u, naivnom dečku sa srcem anđela ali sa zlokobnim izgledom đavola. Zbog ovoga mnogi ga smatraju zločincem ili narkomanom. Zbog ovakvog odnosa prema njemu Seiichirou Kitano postaju vođa bande, odnosno školski zaštitnik kako ga zovu u školi.

Broj Epizoda: 2 OVA

Ime: Armitage III

Žanr: Animacija, Akcija, Naučna fantastika,Triler

Opis: Ross Sylibus je policajac iz Čikaga koji je izgubio svog partnera u borbi protiv kiborga. Upravo se je premjestio na mars kao ekspert o androidima, ali pre nego sto je i napustio svemirsku postaju grupa sumnjivih ljudi, koji se ispostave da je luđak sa čuvarima kiborzima. Sa pomći njegovog budućeg partnera, Naomi Armitage, zaustavlja kiborge. Ali njihov vođa je uspio pobjeći.

Broj Epizoda: 4

Ime: Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai - Anohana: The Flower We Saw That Day

Žanr: Drama, Svakodnevni život, Tragedija, Natprirodno

Opis: Grupa prijatelja iz detinjstva se raspada nakon smrti Menme, koja gine nesrećnim slučajem. Više godina kasnije, pred vođom nekadašnje grupe, Đinta Jadomijem, koji je u međuvremenu odlučio da se povuče u sebe i ne ide u školu, pojavljuje se Menma u svom odraslob obliku. Međutim, Menma ne može da se seti svoje najveće želje, iako zna da Đinta mora da ju ispuni po svaku cenu.

Broj Epizoda: 11

Ime: Amon: Apocalypse of Devilman (Amon: Devilman Mokushiroku-Amon: The Darkside of The Devilman)

Žanr: Akcija, Distopija, Horor, Demoni, Psihološki, Natprirodno

Opis: Strah je zavladao ulicama Tokija zbog otkrića da demoni postoje među nama. Paranoja i mračna strana čovečanstva oslobođeni su na ulicama, na kojima se ljudi ubijaju međusobno, pokušavajući da pronađu demone u ljudskom obliku. Usred ovog haosa, tragični događaji pogađaju Akiru, koji se povlači u vlastitu podsvest. Pruženu priliku iskoristiće Amon, koji se oslobađa iz Akirinog tela i počinje da seje smrt i uništenje među ljudima i demonima.

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Arhive Lodos rata (Records of Lodoss War - Lodoss-tou Senki)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Magija, Šounen, Natprirodno, Mač i magija

Opis: Pre mnogo vremena se odigrao rat između boga Stvaranja i boga Uništenja, od čijeg sukoba se tresla Zemlja. U tom sukobu su oba boga nestala i nastala je prokleta zemlja zvana Lodos. U njoj se događa nešto veoma zlo. Mladi ratnik Parn će igrom sudbine postati jedan od glavnih aktera koji je odlučivati o sudbini zemlje. Počinje epska bitka između dobra i zla, najveća od vremena sukoba bogova.

Broj Epizoda: 13 OVA

Ime: Angry Birds Toons

Žanr: Avantura, Komedija, Fantazija, Urnebesna komedija, Animirani

Opis: Glavni likovi su stilizovane ljutite ptice bez krila, koje preko praćke napadaju svinje, koje su im ukrale jaja. Svinje se sakrivaju u kućicama izrađenim od leda, drveta i metala.

Broj Epizoda: 90 (3 sezone)

Ime: Ajin (Ajin: Demi-Human)

Žanr: Akcija, Avantura, Horor, Misterija, Natprirodno, Seinen

Opis: Aiđini su ljudi koji ne mogu da umru. Pre sedamnaest godina, prvo su počeli da se pojavljuju na bojnom polju u Africi a od tada, više njih je otkriveno u ljudskom društvu. Njihova retkost znači da će, zbog eksperimentalnih svrha, bilo koja vlada velikodušno nagraditi svakog ko ih uhvati. U sadašnjici, tipičan letnji raspust izvesnog dečaka će imati neočekivani preokret.

Broj Epizoda: 13

Ime: Animals. (Životinje.)

Žanr: Animirani, Komedija

Opis: Pratićemo život bića u Njujorku. Tužni pacovi, golubovi nepoznatog pola i stare stenice pričaće o svojoj krizi srednjih godina, moralnosti i uopštenoj bedi. Sve to zastrašujuće podseća na ljude s kojima koegzistiraju.

Broj Epizoda: 10

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Avgust 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Prijatelji sajta

Najgledanije