Petak, 2017-07-21, 8:40 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 8
Gosti: 8
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: D.Gray-man

Žanr: Avantura, Akcija, Komedija, Horor

Opis: Alen Voker je mladi Istrebljivač koji ima ukleto oko koje može videti patnje Akuma (demona) koje je stvorio Erl od Milenijuma. On putuje u Englesku u Štab Istrebljivača gde ga je poslao njegov Gospodar (učitelj) da se sretne sa ostalim Istrebljivačima. Borba Erla od Milenijuma i Nojeve porodice protiv Istrebljivača postaje napeta kada neki od najboljih Istrebljivača počnu da ginu od hordi Akuma. Japan je središte ovog zapleta koji se dešava na završetku 19-og veka u cilju da ne dozvole da se ceo ljudski rod pretvori u Akume, a Istrebljivači imaju moć "Nevinosti" koja im je data od strane Boga koji je na njihovoj strani.

Broj Epizoda: 103

Ime: Detective Conan (Detektiv Konan)

Žanr: Akcija, Misterija, Drama

Opis: Detektiv Konan se svakodnevno susrece sa novim kriminalnim slucajevima koje resava.

Broj Epizoda: Snima se

Ime: Denis Napast

Žanr: Komedija,Avantura,Crtani

Opis: ovo je smesan crtani koji prati nestasluke i avanture decaka Denisa i njegovih prijatelja.U jednom delu ima vise epizoda ".

Broj Epizoda: Nepoznato

Ime: Džoni Test

Žanr: Komedija, Avantura,Naucna Fantastika

Opis: Džoni Test je Američkicrtani film, prvi put prikazan 2005 godine. Crtani prikazuje mladog pustolova Džonija koji ima 12 godina i sestre Suzan i Mariju koje imaju 14 godina. Skupa sa njegovim vernim psom Dukijem Džoni samo ne zna šta će mu se desiti kad postane test osoba njegovim sekama u ordinaciji.

Broj Epizoda: 130

Ime: Dragon Ball (Zmajeva Kugla)

Žanr: Anime, akcija, komedija

Opis: Glavni lik je Son Goku, Sajonac sa planete Vegete koji je poslat na Zemlju da uništi ovdašnje stanovništvo kako bi gospodar Friza mogao kasnije da proda tu planetu. Ali kada ga je pronašao deda Gohan, jednom prilikom Goku je pao i udario glavu i izgubio pamćenje i od tada je zaštitnik Zemlje zajedno sa Jamcom, Krilinom, svojim sinom Gohanom i mnogim drugima. Serijal je dobio ime po Zmajevim kuglama, kojih ima sedam, i kada se sve skupe na jedno mesto, pojaviće se zmaj Seron koji može da ispuni bilo koju želju.

Broj Epizoda: 153

Ime: Dragon Ball Z (Zmajeva Kugla Z)

Žanr: Animation

Opis: Branioc Zemlje Goku, Saznaje da je sa druge planete. Sada goku i prijatelji moraju obraniti Planetu od sajanskih ratnika. Vanzemaljske rase koja osvaja planete radi zarade, Goku saznaje da je i on jedan od njih. Svim silama ce Pokusati obraniti zemlju od Vegete i Frize

Broj Epizoda: 291

Ime: Dragon Ball GT (Zmajeva Kugla GT)

Žanr: Animation

Opis: Dragon Ball GT je treci i konacni anime serijal u Dragon Ball fransizi.Serijal obuhvata 64 epizode. Za razliku od drugih anime serije u Dragon Ball fransizi, Dragon Ball GT se ne zasniva na manga serije koju je napisao Akira Toriiama, ali isti likovi se koriste.

Broj Epizoda: 64

Ime: Dragon Ball Absalon (Zmajeva Kugla Absalon)

Žanr: Akcija, Fantazija, Drama

Opis: Najnovija sezona Dragon Balla. Goku i Vegeta su otisli na druge planete da treniraju, dok na Zemlji ostaju njihovi potomci Gohan, Trunks i ostali koji moraju da zastite zemlju od novih neprijatelja!

Broj Epizoda: Snima se

Ime: Dragon Ball Super (Zmajeva Kugla Super)

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Borilačke veštine, Šounen, Super moći

Opis: Zmajeva Kugla Super je predstojeća anime serija koja će imati 100 epizoda. Počinje sa prikazivanjem u julu, 2015. godine u Japanu. To je prva anime serija iz serijala Dragon Ball u proteklih 18 godina, i direktan nastavak na Zmajevu Kuglu Z i samu mangu. Vreme događaja je između 288. i 289. epizode Zmajeve Kugle Z - Mađin Bua i 28. turnira borilačkih veština. Nakon što je Goku pobedio Madžin Bua, mir se vratio na Zemlju. Šest meseci kasnije, Čiči tera Gokua da se zaposli, pa Goku postaje uzgajivač rotkvica. U međuvremenu, Goten, zajedno sa svojim prijateljem Tranksom, traži poklon za Videl, koja će mu postati snajka kada je njegov stariji brat Gohan oženi. Nakon toga će se pojaviti zlikovac snažniji od Madžin Bua i Frize.

Broj Epizoda: 100

Ime: Digimoni 01, 02 i Digimoni Granica (Digimon 4 Frontier)

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Drama, Fantazija, Deciji, Shounen

Opis: Digimoni su digitalna bića iz druge dimenzije koja se sa izabranom decom bore protiv sila zla. Digimon Granica, ili na engleskom i japanskom Digimon Frontier (デジモンフロンティア Dejimon Furontia), poznatija kao "Digimon 4" u Južnoj Americi, je četvrta sezona digimona nastala 2002. godine. Radi se o grupi od petoro dece koja dobijaju čudne SMS poruke da dođu u DigiSvet vozom. Tamo sreću Bokomona i Nimona koji im objašnjavaju da su oni izabrana deca koja će da se bore protiv Čerubimona i njegovih sluga da bi spasili Digitalni svet. U ovoj sezoni Izabrana deca nemaju digimon partnere, već uz pomoć novog Digistora 4 (Digvice D-Scanner) mogu da Hibridno evoluiraju u digimone.

Broj Epizoda: 154

Ime: Digimon Adventure Tri: Saikai - Reunion - Ponovno Okupljanje

Žanr: Avantura, Akcija, Fantazija, Naučna fantastika, Komedija

Opis: Prošlo je šest godina od kako je Taiči sa ostalom družinom kročio u digitalni svet, a od njihove poslednje borbe prošle su tri godine. Ubrzo potom, vrata digitalnog sveta su se zatvorila, a da niko ne zna razlog za to. Međutim, jednog naizgled mirnog dana, iznad Tokija pojavljuje se Kuvagamon i nagoveštava početak novih avantura. - Pre šest godina je Taiči Jagami sa drugarima prešao u Digitalni svet. Prošlo je skoro tri godine od finalne bitke i povratka u naš svet. Dani mirno teku i kapija ka Digitalnom svetu je zauvek zatvorena. Iznenada Kuvagamon se pojavljuje u Odaibi. Njegovo divljanje ostavlja grad u ruševinama. Taići se zatiče na licu mesta ali on sam ne može da ga zaustavi, međutim dolazi stari prijatelj da mu pomogne.

Broj Epizoda: 4+4

Ime: Digimon Krotitelji (Digimon 3 Tamers)

Žanr: Avantura, Drama, Fantazija, Šounen, Komedija

Opis: Digimon Krotitelji, ili na engleskom i japanskom "Digimon Tamers" (デジモンテイマーズ Dejimon Teimaazu), poznatija kao "Digimon 3" u Južnoj Americi, je treća sezona digimona nastala 2001. godine. Radnja je smeštena u stvarnom svetu, gde postoje Digimon igre, karte i crtani. Radi se o grupi 10-godišnjaka (12-godišnjaci u Američkoj verziji) koji saznaju da je Digimon svet stvaran, i upoznaju svoje digimon partnere. Većina radnje se odvija u Šinđuku okrugu Tokija, a samo mali deo u Digitalnom svetu. U ovoj sezoni izabrana deca imaju nove Digistore 3 (Digivice D-Arc). Za razliku od prethodnih sezona, ova nije direktno povezana sa prošlom. Takato Macuda, Ruki Macuno, i Li Enrija su Deca koja mogu da prizovu prave Digimone, Oni kreću da se bore u Japanu protiv različitih Digimon Krotitelja, i neprijatelja, za razliku od običnih Digimona, Takatov, Rukijev i Lijov digimon može da evoluira...i postane jači.. Ovo je odličan nastavak priče o Digimona.

Broj Epizoda: 51

Ime: Diabolik Lovers

Žanr: Vampiri,Skola

Opis: Jui Komori je mlada srednjoškolka koja je još kao mala imala čudne sposobnosti da oseti i vidi čudne natprirodne stvari, kao što su duhovi. Njeni košmari će postati stvarnost kada njen otac, sveštenik, odluči da je prebaci u večernju školu za bogate i poznate ličnosti, u potpuno drugom gradu. Prisiljena je da se useli u kuću koja je poznata kao ''ukleta kuća'', i moraće u njoj da izbori sa šestoro naporne braće, koji su uz to i vampiri.....

Broj Epizoda: 12

Ime: Dino Ratnik

Žanr: Fantazija, Dinosauri

Opis: Jedne večeri dečak po imenu Leteći zmaj koji obožava dinosauruse nije mogao da zaspi. Setio se priče koju mu je deka pričao i želeo je da pronađe tu knjigu, ali umesto knjige pronašao je jedan čudni uređaj! Odjednom našao se u svetu dinosaurusa!

Broj Epizoda: Ne zna se

Ime: Death Parade (Parada Smrti)

Žanr: Igra, Psihološki Triler

Opis: Nakon smrti, ljudi idu u pakao ili u raj. Ali neki ljudi, odmah nakon svoje smrti, završe u Kvindekimu (Queen Decim), baru koji opslužuje misteriozni belokosi Dekim. On svoje goste izaziva na igru smrti, a ulog je konačno odredište preminulih...!

Broj Epizoda: 12

Ime: Devil May Cry

Žanr: Anime, Horor, Fantazija

Opis: Dante je sin demona i zene koji veoma dobro zna baratati macem. On je lovac na demone.

Broj Epizoda: 12

Ime: Detroit Metal City - DMC

Žanr: Komedija, Muzika

Opis: „Detroit Metal City“ prati sudbinu izvesnog Soićija, pitomog i dobrog deteta sa sela koje je došlo u Tokio u nadi da će ostvariti muzičku karijeru kao pevač sladunjavih pop-hitova. Njegovi snovi baš i ne idu po planu, jer je jedini angažman do koga uspeva da dođe uloga frontmena ozloglašenog benda Detroit Metal City – ultramračne grupe koja veliča nasilje, zverstvo i obožavanje nečastivih sila. Sledi crnohumorna komedija o tome kako mučeni Soići pokušava da pronađe ravnotežu između svoje prave ličnosti – tunjavog dobrice koji ni mrava ne bi zgazio, i persone koju glumi na pozornici – našminkanog čudovišta poznatog kao Johanes Krauzer Drugi, a sve uz fenomenalnu muziku koja će oduševiti ljubitelje tvrđeg zvuka...

Broj Epizoda: 12

Ime: Death Note (Knjiga Smrti)

Žanr: Anime, Avantura, Drama

Opis: Smrt velikog broja kriminalaca sirom sveta je izazvao momak po imenu Light Yagami i njegova Beleznica Smrti.

Broj Epizoda: 37

Ime: Družina Mjau Mjau

Žanr: Magične devojke

Opis: Ovo je grupa od 5 preleph devojaka one su sve spretne i pametne one se zovu Zoi, Korina, Rene, Didzit i Kiki!!!!

Broj Epizoda: 52

Ime: Draguljski ljubimci (Jewelpet Twinkle)

Žanr: Fantazija, Romantična komedija, Drama

Opis: Ovi ljubimci imaju dragulje u ocima pratite, avanture Akari i njenog draguljskog ljubimca Rubi dok uce magiju u skoli magije..

Broj Epizoda: 52

Ime: Džeronimo Stilton

Žanr: Komedija,Akcija,,Crtani

Opis: Džeronimo Stilton je miš koji sa porodicom živi u gradu Novi Mišograd. On je ugledan novinar Glodarskog lista. Iako nastoji da vodi miran život, svakodnevno je angažovan na rešavanju raznih misterioznih slučajeva što mu pomaže da održi reputaciju najboljeg novinara. Uz pomoć sestrića Bendžamina, rođaka Trapole, mlađe sestre Tee i Bendžaminove drugarice Pandore, Džeronimo uspeva da razreši misterije i održi svoj ugled. Međutim, tu su novinari iz “Pacovskog glasnika” koji se trude da mu pokvare planove, ukradu ekskluzivne vesti....

Broj Epizoda: 78 (3 sezone)

Ime: Denpa teki na Kanojo

Žanr: Akcija, Seinen, školski život

Opis: Yū Jūzawa je srednjoškolski delikvent koji samo želi da ga ostavi na miru. Jednog dana, prišla mu je Ame Ochibana, koja tvrdi da ga ja poznavala u prošlom životu, a sada želi da mu služi kao njegov "vitez". Isprva ne želi imati ništa s Ame, ali nakon što mu je koleginica ubijena, on prihvata njenu pomoć da uhvati ubicu.9

Broj Epizoda: 2

Ime: Dog Days 2 (Pseći Dani 2)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija, Magija

Opis: Priča govori o ljudima koji mogu da prelaze u drugi svet, Naime u tom svetu postoje tri ogromne države koje se bore jedna protiv druge, naime one ipak održavaju mir u svetu. A svaka država ima svoga Heroja. Heroji dolaze u svet ali ovoga puta zlo već vreba, demoni, šta će Šink uraditi

Broj Epizoda: 36

Ime: Deadman Wonderland (Mrtvačeva Zemlja Čuda)

Žanr: Akcija, Horor, Naučna fantastika

Opis: Misteriozni čovek je jednog dana napao jedno odelenje. Dečak Ganta je jedini preživeo napad na svoje odelenje. Nakon incidenta nepravedno je osuđen za ubistvo svojih školskih prijatelja. Njegova kazna je boravak u najokrutnijem zatvoru iz kojeg još niko nije izašao živ.

Broj Epizoda: 12

Ime: Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken 2

Žanr: Komedija, Slice of life, Seinen

Opis: Anime prati ozbiljnu, vrednu damu Kaoru koja radi u kancelariji, i njenog otaku muža Hađimea, koji je opsednut animeima, blogovima i forumima. Nastavak otaku avantura.

Broj Epizoda: 13

Ime: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Fantazija, Romansa

Opis: "Poznatiji kao "Lavirint", grad Orario poseduje ogroman lavirint u podzemlju. Njegovo čudno ime privlači uzbuđenje, iluzije časti, i nadu za romansom sa lepom devojkom. U tom gradu snova i želja, novi avanturista Bel Kranel doživljava svoj sudbonosni susret sa malenom boginjom Hestiom. Tako počinje priča o dečaku koji teži tome da postane najbolji avanturista i usamljenoj boginji u potrazi za sledbenicima oboje se nadaju da će postići svoje ciljeve, a možda i usputnoj romansi.

Broj Epizoda: 13

Ime: Dragon Ball Z Abridged (Zmajeve Kugle Z Abridged)

Žanr: Akcija, Komedija, Humor

Opis: ZKZ Abridged je jedna vrsta parodije na Zmajevu Kuglu Zed koju je uradio tim sa nazivom "Team Four Star". Jezik je engleski, i kao takav samo na engleskom i postoji. Parodija je veoma komicna, i sa jako dobrim smislom za humor, krajnje inverzna radnja svake epizode, ali sa punim sistemom desavanja kao u pravim epizodama, jako dobrom obradom, dobro izmenjenim glasovima...itd.

Broj Epizoda: 34

Ime: Digimon sezona 6: Borci Fuzije (Digimon Fuzija)

Žanr: Akcija, Avantura, Naučna fantastika

Opis: Digimon Ukršteni Ratovi (デジモンクロスウォーズ Dejimon Kurosu Wōzu, engl. Digimon Xros Wars) je šesta sezona Digimon serijala koju je kreirao Akijoši Hongo. Sezona je podeljena na tri dela, privi pod originalnim nazivom Ukršteni ratovi, drugi pod nazivom Zli generali smrti i sedam kraljevstava (悪のデスジェネラルと七人の王国 Aku no Desu Jeneraru to Nanajin no Oukoku),dok je treći deo serijala titlovan kao Mladi lovci koji su putovali kroz vreme (時を駆ける少年ハンターたち Toki wo Kakeru Shounen Hantā-tachi) poznat i samo kao Digimon Lovci, pa i često smatran kao zasebna sezona. Ovo je bila prva Digimon sezona koja nije bila praćena bar jednim filmom. Engleska verzija serije počela je sa prikazivanjem pod nazivom Digimon: Fusion Battles (ili samo Fusion).Taiki Kudou ide u sedmi razred. Jednog dana sasvim slučajno u našem svetu nailazi na umirućeg digimona Šoutmona i uspeva da ga spasi. U trenutku spasvanja Taiki je sa svoja dva prijatelja prebačen u Digitalni svet u kome traje građanski rat. Taiki je u Digitalnom svetu prepoznat kao legendarni general koji ima sposobnost da digikrosuje digimone (spaja više njih). Prihvata Šoutmonov poziv da mu pomogne u borbi protiv tiranina.

Broj Epizoda: 30+24+25 (79)

Ime: Dragons: Race to the Edge (Zmajevi: Trka do kraja Sveta)

Žanr: Animacija, Porodični, Avantura, Komedija

Opis: Ovo je nastavak prve dve sezone Dragons: Riders of Berk (Zmajevi: Jahači Berka) i Dragons: Defenders of Berk (Zmajevi: Branioci Berka) čija je američka animirana serija, nastavak popularnog crtaća How to Train Your Dragon (Kako da dresirate svog zmaja) iz 2010. godine. Prati avanture vikinškog dečaka Štucka i zmaja Bezubog na ostrvu Berk.

Broj Epizoda: Snima se (3. sezona)

Ime: Durarara!!

Žanr: Akcija, Komedija, Srednjoškolski, Romansa, Tragedija, Nasilje

Opis: Bazirano po novelama Narita Rjoga i ilustracijama Jasude Suzuhitoa. Ova priča je smeštena u Ikebukuru, ima puno likova, među koijima su članovi raznih uličnih bandi, srednjoškolci, doktor, mladi diler informacija i bezglava vila iz Irske mitologije. Narita Rjogo je verovatno poznatiji po novelama "Baccano!"

Broj Epizoda: 24

Ime: Durarara!!x2 Shou

Žanr: Akcija, Komedija, Misterija, Natprirodno, Srednjoškolci, Romantika, Tragedija, Nasilje

Opis: Prošlo je pola godine nakon nemira koji je pogodio celi grad Ikebukuro i mir se ponovno vratio u grad, a ljudi žive normalno. Učenici srednjih škola uživaju u školi dok najjači i najopasniji čovek u Ikebukuru marljivo radi. Doušnik radi nove planove a bezglavog jahača progoni policija dok se ona vozi po noći. Ali kasnije normalno će preuzeti nenormalno. Polako će uvući grad u novu oluju.

Broj Epizoda: 12

Ime: Durarara!! X2: Ten

Žanr: Akcija, Misterija, Natprirodno

Opis: Drugi deo sezone! Ikebukuro—mjesto ispunjeno zavjerama. Mladi muškarac koji vodi dvije skupine, "Dollare" i "Plave Kvadrate" pokušava završiti ovaj kaos svojim ideologijama.

Broj Epizoda: 12

Ime: Durarara X2: Ketsu

Žanr: Akcija, Misterija, Natprirodno

Opis: Ikebukuro je u zbrci. Pojedinci koji sa sobom nose tešku prošlost se skupljaju u Shinrinom apartmanu, dok se u gradu Dolari, Žuti Šalovi, i Saika bore za moć. Međutim, dogodilo se nešto što nitko nije očekivao kada je Celty-na glava objavljena javnosti dok se ova priča približava svome zaključku.

Broj Epizoda: 12

Ime: Devilman: Tanjou Hen (Devilman: The Birth)

Žanr: Akcija, Horor, Seinen

Opis: Akira je živeo običnim životom u Tokiju, dok se nije pojavio njegov stari prijatelj Rju, koji će srušiti njegov svet. Akira saznaje za predstojeći rat demona protiv čovečanstva, rat u kome će on biti vojnik. Jedini način da se pobede demoni je upotrebom njihovih moći, zbog čega Akira i Rju stavljaju svoje živote na kocku, učestvovanjem u ritualu, koji za cilj ima stvaranje jedine nade čovečanstva: moćnog Devilmana.

Broj Epizoda: 1

Ime: Devilman: Youchou Sirene Hen (Devilman: The Demon Bird)

Žanr: Akcija, Seinen, Horor

Opis: Demoni postoje i ljudi nisu ni svesni njihovih moći, protiv kojih nemaju nikakve šanse. Vođen logikom da jedino demon može da pobedi demona, Asuka Rju sprovodi u delo svoj plan u kome njegov prijatelj iz detinjstva, Akira Fudo biva posednut demonom. Posle krvave inicijacije u klubu, Akira je zaposednut od strane moćnog demona, poznatog kao Amon. Akira je postao jedini koji može da se suprotstavi skrivenoj demonskoj pretnji koja progoni čovečanstvo od početka vremena.

Broj Epizoda: 1

Ime: Demon City Shinjuku (Makai Toshi Shinjuku)

Žanr: Akcija, Distopija, Horor, Avantura, Romantika, Šounen, Natprirodno

Opis: Tokio. Metropola koja leži uništena od strane natprirodnog zla. Odgovornost snosi jedan čovek - Rebi Ra, koji je stvorio Grad Demona u Šindžukuu, srcu Tokija. Njegove ambicije su daleko veće. Njegov cilj je uništenje celog sveta. Godinama se niko nije usudio da pređe na teritoriju Grada Demona. Ipak, Sajaka Rama očajnički želi da spase svog oca. Angažuje Kjoju, mladića iz Tokija i zajedno se upućuju na teritoriju mračnih sila. Tamo sreću Mefista, misterioznog čoveka čije moći spiritualnog isceljenja ih mogu spasti sigurne smrti. Mogu li ovi nevoljni partneri pobediti mračne sile i samog Rebija Raa? Ili će nestati u mračnim dubinama pakla kao i ostali pre njih?

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Dominion Tank Police

Žanr: Akcija, Distopija, Mecha, Komedija, Naučna fantastika, Seinen, Policija

Opis: Njuport je grad koji ima problem sa kriminalom. Da bi se izborio, gradonačelnica naređuje stvaranje nove policijske jedinice: Tenkovske policije. Nevolje nastaju kada prgava Leona Ozaki biva prekomandovana iz motorizovane jedinice. Nenaviknuta na tenkove, uvek uspeva da uništi okolne zgrade i tenk poručnika Brentena, komandanta jedinice. Suočena sa prekomandom u odeljenje za maloletničku delikvenciju, uz pomoć Ala i Đakona, Leona pravi manji tenk od rezervnih delova. Novi tenk, koji Leona zove Bonaparta, završen je na vreme da spreči Buakua i njegove pomoćnice Anu i Jumi Puma (poznatije kao Sestre Puma), u krađi urina građana koji su razvili imunitet na otrovni oblak, koji prekriva celu planetu. Konačno prihvaćena u jedinicu, Leona izaziva više štete nego cela jedinica zajedno.

Broj Epizoda: 4 OVA

Ime: Dinofroz

Žanr: Animirani

Opis: Pratimo 12-godišnjeg dečaka Toma u avanturama sa svojim prijateljima. Oni posle igranja društvene board igre, bivaju teleportovani u svet gde se mogu transformisati u dinosauruse pomoću neobičnog kamena zvanog Rockfroz.

Broj Epizoda: 26

Ime: Druaga no Tou: The Sword of Uruk (Tower of Druaga: The Sword of Uruk)

Žanr: Avantura, Fantazija, Romansa

Opis: Sa slomljenim duhom i pitanjima bez odgovora, Džil pokušava sve da shvati. Onda, se pojavljuje misteriozna devojka po imenu Kai koja mu je rekla: "Vodi me na vrh tornja."

Broj Epizoda: 12

Ime: Diabolik Lovers More, Blood

Žanr: Šođo, vampiri, harem, škola

Opis: Život Jui Komori se znatno promenio zahvaljujući braći Sakamaki sa kojima ima čudan odnos, a neće ni poći ka nabolje jer se pojavljuju četiri nova vampira ali iz drugog klana, koji se zove Mukami. Međutim, oni nisu njen jedini problem... Jui muče noćne more u kojima joj utvare govore o misterioznoj ''Evi'', a dodatno će joj se zagorčati život kada zajedno sa braćom Sakamaki doživi saobraćajnu nesreću.

Broj Epizoda: 12

Ime: Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark - Dogs: Bullets & Carnage

Žanr: Akcija, Nasilje, Genetska modifikacija, Mafija, Misterija, Drama, Naučna fantastika, Seinen

Opis: „Dogs“ je rađen prema mangi Široa Mive, čoveka koji je karijeru počeo kao ilustrator „Devil May Cry“ franšize. Anime predstavlja neku vrstu uvoda u mangu, jer služi da nas upozna sa likovima i predstavi tehnokratski, post-apokaliptični svet u kome se odvija radnja. U četiri epizode, uz mnogo akcije, pucnjave, trke, frke, dobrog humora i popušenih cigareta, predstaviće nam se četvoro glavnih likova – Mihai Mihaerov, bivši plaćeni ubica, Bado Nejls, revolveraš koji je nikotinsku zavisnost uzdigao na nivo umetnosti, Naoto Fujumine, devojka sa katanom, i Hajne Ramštajner (baš se pitamo gde je Miva-sensei našao inspiraciju za ovo ime), mladić čiji su neobičan izgled i sposobnosti rezultat genetskog inženjeringa. Epizode vrlo lepo funkcionišu i same za sebe, ali isto tako služe i kao mamac za čitanje mange, u kojoj se avanture gorepomenute četvorke dalje komplikuju.

Broj Epizoda: 4 OVA

Ime: Džeki Čen Fantazija (Jackie Chan Adventures - Pustolovine Džeki Čena)

Žanr: Animacija, Fantazija, Porodični

Opis: Džeki Čen i njegove šire porodice mora se boriti protiv zločinačke organizacije za magiju talismana koji bi mogao osloboditi zlog duha.

Broj Epizoda: 95 (5 sezona)

Ime: Džoni Bravo (Johnny Bravo)

Žanr: Animirani sitkom, Komedija

Opis: Džoni Bravo je američki crtani film čiji je tvorac Van Partibl. Premijerno je pušten 7. jula, 1997. na Kartun netvorku, imao je 65 epizoda u 4 sezone i prekinut je 14. februara 2003. Džoni Bravo se prvi put pojavio u dva kratka crtaća. Među mnogim rediteljima serijala najznačajniji su Robert Alvarez, Kent Batervort, Rasel Kalarezi, Džon Makintajer, Rumen Petkov i Kirk Tingblad. Planiran je i igrani film koji je trebalo da se emituje u novembru 2006. ali je iz nepoznatih razloga otkazan. Prvu sezonu su u većini napisali i animirali: Van Partibl, Buč Hartman i Set Mekfarlen. Ipak posle prve sezone Kartun Netvork je odlučio da nastavi crtani bez Partibla, sa novim piscima i novim izgledom likova. Partibl, Hartman i Mekfarlen su se vratili u trećoj sezoni, ali se publici nije svidela i trajala je samo nekoliko epizoda.

Broj Epizoda: 67 (4 sezone)

Ime: Danshi Koukousei no Nichijou

Žanr: Komedija, Drama, Srednja škola

Opis: Tadakuni, Hidenori i Yoshitake su studenti u Sanada Severnoj gimnaziji. Ovo je priča o svakodnevnom životu studenata. Osvajanju košarkaškog turnira? Pronalaženju prave ljubavi...

Broj Epizoda: 12

Ime: Droidi (Zvezdani Ratovi: Droidi - Star Wars: Droids)

Žanr: Animirani, Avantura, Naučna fantastika

Opis: Zvezdani Ratovi: Droidi (Star Wars: Droids) poznatiji kao Droidi je animirana televizijska serija koja je nastala 1985. godine. Prosecno trajanje epizode je 30 minuta i ukupno je snimljeno 13 epizoda. Avanture prate R2-D2 i C-3P0 pre nego što su se pridružili Skajvokeru. Oni su se nalazili u svim filmovima Zvezdanih Ratova. TVNS sinhronizacija iz 1989 godine.

Broj Epizoda: 13 (Sezona 1)

Nastavak stranice D

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Jul 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Prijatelji sajta

Najgledanije