Subota, 2017-08-19, 10:44 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 15
Gosti: 15
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Galaktički Fudbal

Žanr: Akcija, Komedija, Fudbal, Naučna fantastika

Opis: Serija prati priču futurističke fudbalske ekipe pod imenom Snežni klinci koji pokušavaju da osvoje Galaktički Fudbalski kup za njihovu planetu Akilian, uz pomoć Fluksa-mistične energije, karakteristične za svaku planetu.

Broj Epizoda: 78

Ime: Garfild Šou

Žanr:Komedija, Avantura

Opis: Garfildov sou je jedna od popularnih animiranih serija, koja se emituje u vise zaemalja.Garfild je macka koja ima stalno neke nove avanture.

Broj Epizoda: 52

Ime: Generator Rex

Žanr: Animirana serija

Opis: Rex je devos.I on svoje moci koristi u borbi protiv zlih devosa...

Broj Epizoda: 3 sezone

Ime: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (Devojački Mesečnik Nozaki)

Žanr: Komedija, Romansa

Opis: Sakura je zaljubljena u svog školskog druga Nozakija. Ali, kada je skupila dovoljno hrabrosti da mu to prizna, on ju je počastio autogramom. Zbunjeno mu govori da želi da provodi vreme s njim, na šta je on poziva kući. Tamo pada sa sedmog neba kada shvati da je želi kao asistenta za svoju šođo mangu. Ovo je priča o njenoj neshvaćenoj ljubavi i njegovoj bizarnoj inspiraciji za mangu "Hajde da se volimo".

Broj Epizoda: 12

Ime: IME

Žanr:ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: BR EPIZODA

Ime: Gintama (2015)

Žanr: Akcija, Komedija, Istorijski, Parodija, Samuraji, Naučna fantastika, Šounen

Opis: Gintama se vratio bolji nego ikada.Gintama je anime koji je zasnovan na humoru.Sada priprema da 4. zid bude razbijen , i da plačem od smeha na ne tako organizovanoj priči o Silver Haired Samurai i njegovom neverovatnom životu u gradu Edo ! Pratite Gintamu samo na našem sajtu.

Broj Epizoda: Izlaze

Ime: Gin No Saji (Silver Spoon)

Žanr: Komedija, Skola

Opis: Dečak Hačiken Jugo žudi da živi daleko od svoje porodice. Zato upisuje srednju poljoprivrednu školu, gde učenici žive u domu. Smatra da usled svog talenta za učenje nikakav problem ga ne može sputati koju god školu da pohađa. Ali saznaje da nije tako. Iako je odrastao kao gradsko dete bez obaveza primoran je da otrkije sve ne tako prijatne tajne vezane za poljoprivredu.

Broj Epizoda: 11

Ime: Gin no saji 2

Žanr: Komedija, Slice of life

Opis: Dečak Hačiken Jugo žudi da živi daleko od svoje porodice. Zato upisuje srednju poljoprivrednu školu, gde učenici žive u domu. Smatra da usled svog talenta za učenje nikakav problem ga ne može sputati koju god školu da pohađa. Ali saznaje da nije tako. Iako je odrastao kao gradsko dete bez obaveza primoran je da otrkije sve ne tako prijatne tajne vezane za poljoprivredu.

Broj Epizoda: 11

Ime: Gunslinger Girl

Žanr: Akcija, Naučna Fantastika, Drama, Psihološki

Opis: Tajna italijanska vladina organizacija uzima teško povređene devojčice, ugrađuje im veštačke delove tela i "uslovljava" ih da budu ubice. Svakoj devojčici je dodeljen stariji muškarac i oni zajedno funkcionišu kao "fratelo" - jedinica koja se sastoji od brata i sestre.

Broj Epizoda: 12

Ime: Golden Time

Žanr: Anime,Komedija,Romantika

Opis: Nova fakultetska godina u Tokiju je krenula, Tada Banri je postao brucoš i kasni prvi dan. Upoznaje još jednog brucoša, Janagisavu Micua koji je takođe zakasnio prvi dan. Priča je o fakultetskim najlepšim godinama, o zaljubljivanju, o snalaženju jednog provincijalca u velikom gradu i o Kagi Kouko,toliko lepoj devojci,a toliko ograničenoj.

Broj Epizoda: 24

Ime: Ghost in the Shell: Stand Alone Complex

Žanr: Naučna fantastika, Akcija

Opis: U budućnosti, linija između digitalnog i fizičkog sveta je nejasna. Granica između tehnologije i čovečanskog razvučena je izvan svake imaginacije, a život se odvija u oba, fizičkom i elektronskom svetu. Sjedinjavanjem čoveka i mašine nastao je novi, kibernetski oblik postojanja - Oblik koji će predefinisati smisao čovečanstva.

Broj Epizoda: 26

Ime: Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG

Žanr: Akcija, Mecha, Naučna fantastika, Seinen

Opis: Priča nastavlja da prati avanture pripadnika Odeljenja 9, suočavajući ih sa novim izazovima i političkim mahinacijama, koje uključuju izbeglice i intrige povezane sa nuklearnim oružjem.

Broj Epizoda: 26

Ime: Ghost hunt

Žanr: Misterija, Horor, Drama, Komedija

Opis: Pričanje priča o duhovima je omiljena stvar za ubijanje vremena Mai Tanijame i njenih drugarica--tačnije, dok ne upozna 17-ogodišnjeg Kazuja Šibuju, muškarca kojeg je poslao Psihički Istraživački Centar Šibuja da istraži paranormalne aktivnosti u navodno zaposednutoj školi.

Broj Epizoda: 25

Ime: Gormiti

Žanr: Akcija,Avantura

Opis: Nakon vekova opustošene zemlje nada se probudila, Gormiti su se vratili kako bi povratili život na ostrvo. Zapocinje epska bitka izmedu dobra i zla u crtanoj seriji ".

Broj Epizoda: 26

Ime: Golden Boy

Žanr: Komedija, Avantura

Opis: Oe Kintaro je dvadesetpetogodišnjak koji napušta fakultet u trenutku kada je dao sve ispite na njemu. Odlucio je da su pravo ucenje i prava škola u stvari, škola života. Putujući svojim biciklom po Japanu, Oe radi poslove na određeno vreme i tako stiče životna iskustva. U svakoj epizodi desi se da, kao svaki zdrav i prav mlad momak, ima povišene hormone za nekom dobrom cicom, koju pokušava da osvoji do kraja epizoda.

Broj Epizoda: 6

Ime: Gormiti - Povratak Gospodara Prirode

Žanr: Animacija, Fantazija

Opis: Nakon vekova opustošene zemlje nada se probudila, Gormiti su se vratili kako bi povratili život na ostrvo. Započinje epska bitka između dobra i zla u crtanoj seriji "Gormiti". Novi Gospodari Prirode...

Broj Epizoda: 65

Ime: Gnev Bahamuta: Genesis

Žanr: Akcija, Avantura, Demoni, Fantazija, Magija, Nadprirodno

Opis: Mistarsija je magični svet u kome postoje ljudi, bogovi i demoni. U prošlosti, srebrno-crni krilati Bahamut je pretio da uništi svet, ali su se ljudi,demoni i bogovi udružili i zajedno pobedili i zapečatili čudovište. Ključ njegovog zatvora je podeljen na 2 dela, jedan je dat demonima a jedan bogovima tako da delovi nikada ne mogu da se spoje i oslobode Bahamuta. Sada 2000 godina kasnije, u eri mira, jedna devojka krade polovinu ključa koja je bila kod bogova...

Broj Epizoda: 12

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: BR EP

Ime: Gladijatori

Žanr: Animirani, Avantura

Opis: Ispod glamura carskog Rima u doba cara Hadrijana borba za njegovu moć raste. Ništa se ne čini da bi moglo ugroziti slavu Rima, ali ispod te glamurozne površine kriju se razne spletke i urote. Predvodnica tih spletki je zla svećenica Canidia.

Broj Epizoda: 26

Ime: Greate Teacher Onizuka

Žanr: Komedija,Drama,Skolarci

Opis: Onizuka je reformirao biciklist bande lider koji ima svoje znamenitosti postaviti na casno nove ambicije: postati najveci svjetski ucitelj u svrhu ispunjavanja seksi djevojke srednjih škola. Ok, tako da je on uglavnom je reformirati. Medutim, strogi administratorima i klasa nemilosrdnih delinkvenata stajati izmedu Onizuka i njegov cilja.

Broj Epizoda: 43

Ime: Garo: Honoo no Kokuin

Žanr: Akcija, mračna fantastika, seinen

Opis: Makai vitezovi i Makai sveštenici imaju dve dužnosti: da čuvaju narod i da se suprotstave čudovišnim pretnjama koje se nazivaju Horori. Ozloglašena veštica Ana biva spaljena na lomači pod sumnjom da je poslednja epidemija koja se proširila kraljevstvom Valiante, kao i naglo narušavanje kraljevog zdravlja, njenih ruku delo. Dok je gorela na lomači, ova “veštica“ rađa dete koje ubrzo spašava Makai vitez, otac deteta, a potom nestaju bez traga i glasa

Broj Epizoda: 24

Ime: Gunslinger Stratos

Žanr: Akcija, Naučna Fantastika

Opis: 2115. godine, nekadašnji Japan biva podeljen na 2 paralelna sveta: Frontier Stratos i 17. East Imperial City District. Frontier S je zemlja odmetnika dok je District totalitarni unverzum potpuno lišen slobode i koji je pod stalnim nadzorom. Kada ova 2 sveta počnu da se spajaju u jedan, vlade oba sveta započinju sa operacijom Stratos - protokolom u kome će šačica izabranih revolveraša i plaćenika iz oba univerzuma biti poslata nazad u godinu 2015. sa ciljem da eleminiše protivničku stranu i time izbriše paralelni univerzum.

Broj Epizoda: 12

Ime: G.I. Joe: Sigma 6

Žanr: Akcija, Vojska, Naučna fantastika

Opis: Sigma 6 je akcioni serijal koji je izašao u jesen 2005. Serijal je baziran na tematici i karakterima iz serijala G.I. Džo: Pravi Američki Heroj. Serijal je radio Japanski studio za animaciju Gonzo, a emitovan je na 4kids tv, G4, i na YTV. Sigma 6 se sastoji od 26 epizoda uzbudljive akcije i sjajne animacije.

Broj Epizoda: 26

Ime: Giant Killing (Ubica divova)

Žanr: Drama, Sport, Seinen

Opis: East Tokyo United (ETU), već nekoliko godina jedva odoleva da opstane u vrhunskoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje. U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer. Ali, Tacumi nije uobičajeni menadžer... on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku... Ubica Divova.

Broj Epizoda: 26

Ime: Gangsta.

Žanr: Akcija, Drama, Seinen

Opis: Gangsta. se vrti oko Nika i Vorika, dva tipa koji obavljaju poslove kako za mafiju tako i za policiju u Ergastulumu, trulom gradu punom kriminalaca, huligana, prostitutki i korumpiranih pandura.

Broj Epizoda: 12

Ime: God Eater (Proždrljivac Bogova)

Žanr: Akcija, Demoni, Fantazija, Natprirodno, Vojska

Opis: Japan, 2071 godina, svet je skoro uništen od strane proročanstva, misterioznih bića Aragamija. Organizacija poznata kao Fenrir je osnovana kako bi uništila Aragamije pomoću Božijeg Luka, oružija, koje je napravljeno od ćelija Aragamija. Oni koji su specijalizovani za uništavanje Aragamija su poznati kao Proždrljivci Bogova. Proždrljivci Bogova su imali jednu vrstu Božijeg Luka koja je mogla da zadrži formu sečiva ili puške, kako god nova vrsta je otkrivena, a sa njom i mogućnost transformisanja između puške i sečiva. Još od tada, Proždrljivci Bogova su podeljeni na dve klase, Novu i Staru.

Broj Epizoda: 13

Ime: Gokukoku no Brynhildr

Žanr: Komedija, Misterija, Drama, Naučna fantastika, Harem, Seinen

Opis: Priča se vrti oko tinejdžera Murakamije koji je opsednut vanzemaljcima i obećanjem koje je dao svojoj ljubavi iz detinjstva, Kuroneko. Školsku monotoniju razbija nova učenica, koja izgleda baš kao njegova neprežaljena ljubav. Međutim, ona se kune da ga ne poznaje. Zaplet dodatno dobija na težini kada saznajemo da nova učenica, Kurohaneko, ima natprirodne moći.

Broj Epizoda: 13

Ime: Ga-Rei: Zero

Žanr: Akcija, Naučna fantastika

Opis: Da li biste ubili nekoga koga volite zbog ljubavi? U Tokiju je povećano prisustvo natprirodnih nepogoda i različiti demoni napadaju ljude, ali njih ne mogu svi da vide. Posebno trenirane jedinice ministarstva odbrane sa svojom naprednom tehnologijom ne uspevaju da reše problem, ali jedinica sačinjena od ljudi sa talentom da vide duhove dolaze u pomoć. Ispostavlja se da je glavni uzrok problema u gradu njihova bivša članica. Postavlja se pitanje da li će uspeti da joj se suprotstave i pređu preko osećanja koja imaju prema njoj...

Broj Epizoda: 12

Ime: Guardians of the Galaxy (Zaštitnici Galaksije)

Žanr: Animirani, Akcija, Avantura

Opis: Animirana serija nastala kao nastavak popularnog filma Guardians of the Galaxy. Radnja serije nastavlja se tamo gde je film stao, u njoj će biti isti likovi, ali ih neće tumačiti isti glumci. Avanture skupine svemirskih ratnika koji nastoje da zaštite galaksiju od zlog gospodara Tanosa se nastavljaju.

Broj Epizoda: 10 kratkih + Sezona 1 (12 ep.)

Ime: G-9

Žanr: Akcija, Golotinja, Naučna fantastika, Seinen, Fantazija

Opis: U gradu u kom nema nikoga, budi se devojka koja se ne seća ko je ni kako se zove.

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Grenadier: Hohoemi no Senshi (Grenadier: The Beautiful Warrior-Grenadier: Prelepa Ratnica)

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Eči, Šounen

Opis: Priča prati Rušunu, zgodnu plavušu koja je stručnjak u rukovanju pištoljem i mladog plaćenika Jadžira, majstora mača. Njih dvoje putuju svetom i zajedno pokušavaju da reše stvari prijateljskim razgovorom i slatkim osmehom (Rušuna). Kako to biva, ovo nije dovoljno i naša dva junaka pokazuju svoje atribute u borbi (pištolj i mač), a možda i još poneki atribut onako usput (Rušuna).

Broj Epizoda: 12

Ime: Gusarska Akademija - Monsters and Pirates

Žanr: Animacija

Opis: Priča počinje bitkom dvaju timova, koji nastoje biti prvi koji će pronaći blago Atolla iz Magle i zaraditi diplomu Gusarske škole. Neizvesno je ko je dorastao izazovu, a pozicija pobednika i gubitnika se stalno menja. Neka potraga za blagom počne!

Broj Epizoda: 13

Ime: Grappler Baki - The Ultimate Fighter

Žanr: Akcija, Šounen, Sport

Opis: Baki, novi takmac, napreduje sve više na lestvici boraca. Pobeđuje sve protivnike na koje naleti ali niko ne može da proceni da li je Baki kadar da pobedi prošlog šampiona, koji uništiva nerve svojih protivnika tokom borbe.

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen

Žanr: Drama, Psihološki, Kockanje, Igra, Seinen, Triler

Opis: Radnja je smeštena par meseci nakon događaja iz prve sezone. Naš junak Kaiđi je zapao u još veće dugove koji sada iznose 9.5 miliona jena. Za njim traga Hjodova kompanija, Teiai korporacija, a da on to ni ne zna. Kaiđijev stari "prijatelj" Endo je dobio zadatak da ga privede. Igrom slučaja, Kaiđi sreće Endoa i mislivši da je našao rešenje za sve njegove probleme, on ulazi u kola sa njim. Ali je to bila velika greška. On nije dobio novu šansu da se kocka i vrati svoj dug, već ga drogiraju i biva prisiljen da vrati pare kroz 15 i više godina rada u jednom podzemnom radnom logoru Teiai korporacije. Kako li će se naš junak izvući? Gledajte i saznajte...

Broj Epizoda: 26

Ime: Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor

Žanr: Drama, Psihološki, Sport, Kockanje, Igra, Seinen, Triler

Opis: Ito Kaiđi je obična skitnica koji na dnevnoj bazi buši gume i krade znakove sa automobila. Njegova rutina se jednog dana menja kada mu u kuću dođe jedan čovek u kaputu. Ispostavlja se da mu je u posetu došao uterivač dugova (koji sebe zove Endo). Razlog njegovog dolaska je neplaćena pozajmica koju je Kaiđi potpisao za njegovog kolegu sa posla, Furuhata Takešija. Pozajmica je originalno iznosila 300 000 jena i usled Takešijevog nestanka, Kaiđi je osuđen da je isplati. Endo zatim nudi Kaiđiju mogućnost da otplati dug sa nagomilanom kamatom koji sada iznosi 3 850 000 jena: da ode na brod zajedno sa drugim ljudima koji su u istoj situaciji. Kada dužnici dođu na brod, oni su osuđeni da igraju sa pozajmljenim novcem gde ako izgube, upadaju u još veće dugove. Nekako ubeđen, Kaiđi pristaje da ode na taj brod da se reši svog duga, kao i da usput zaradi malo para...

Broj Epizoda: 26

Ime: Gundam Build Fighters

Žanr: Akcija, Naučna fantastika, Mecha, Komedija

Opis: Iori Sei je dečak čija je najveća strast sastavljanje Gunpla modela. Njegova želja je da korača stopama njegovog oca i učestvuje na svetskom prvenstvu u Gunpla borbama. Međutim, iako vrhunski maketar, Sei nije vešt borac. Kako bi uspeo da dostigne svoj san, mora da se udruži sa borcem koji će najbolje upravljati njegovim modelima. Da li će Sei uspeti da pronađe odgovarajućeg saborca i uz njegovu pomoć postane svetski šampion u Gunpla borbama?

Broj Epizoda: 25

Ime: Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri (Gate: Thus the JSDF Fought There)

Žanr: Vojska, Avantura, Fantazija, Politika, Akcija

Opis: Vojno-fantastična serija počinje tako što se u Tokiju u Ginza okrugu negde tokom 21. veka pojavljuje portal. Iz portala počinju da izlaze čudovišta, vitezovi iz srednjovekovne Evrope i druga fantastična bića, i ubijaju mnogo ljudi u Tokiju. Ovaj događaj postaje znan kao Ginza incident. Vlada šalje malu grupu vojnika Samoodbrambenih snaga kroz portal. Na čelu sa vojnikom Jođijem, oni saznaju da sela u tom drugom svetu napada zmaj. Jedna vilenjakinja, koja je preživala napad zmaja, im se pridružuje u njihovim putovanjima po ovom novom, opasnom svetu. * Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri * Serija je negde podeljena na dve sezone, ali je ovde kao jedna.

Broj Epizoda: 24

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Avgust 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Prijatelji sajta

Najgledanije