Petak, 2017-07-21, 8:39 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 8
Gosti: 8
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Hajime no Ippo

Žanr: Drama, Sport, Komedija

Opis: Ippo Makunouchi je luzer. Nema prijatelje, svoje slobodno vreme provodi pomažući smojoj majci oko posla, a konstantno je zlostavljan od strane siledžija. Ali jednog dana sve se promenilo kada je bio spašen jos jednog batinanja od strane Takamure, profesionalnog boksera. Uskoro, Ippov život se preokreće sa žudnjom za novo otkrivenim sportom, ali njegov novi način života je daleko od lakog!

Broj Epizoda: 75

Ime: Hellsing

Žanr: Akcija, Avantura, Horor

Opis: Helsing prati antiherojskog vampira, Alukarda, i policajku pretvorenu u vampira, Seras Viktoriju, dva vampira koji su "zaposleni" od strane grupe za uništavanje vampira u Engleskoj, Organizacije Helsing. Polako ali sigurno, kroz njihove aktivne dužnosti, pronalaze novu vrstu vampira koja počinje da se uzdiže.

Broj Epizoda: 13

Ime: Hellsing Ultimate

Žanr: Anime, Horor, Akcija

Opis: Vampiri postoje. Dužnost je Helsinga, tajne organizacije pod sponzorstvom Britanske vlade, da sakrije tu zastrašujuću činjenicu i zaštiti blaženu nesvesnu populacija. Zajedno sa svojom ličnom vojskom, Helsing ima tajna oružja. Alukard, neverovatno jak vampir, je pod kontrolom Helsinga već godinama. Nejasno je da li ne voli da bude sluga porodici Helsing, ali svakako uživa u svom poslu istrebljivača vampira. Seras je vampir novajlija, i bivša policajka. Iako se opire prihvatanju svog novog stanja, ona je i dalje vredan član organizacije. Integra Helsing, trenutni vođa, je obično sasvim sposobna da ispuni svoju dužnost, ali u poslednje vreme, vampirska aktivnost je porasla. Nažalost, uzrok je alarmantniji nego bilo šta što je mogla da zamisli. Grupa za koju se mislilo da je davno uništena je pravila tajnu zaveru još od njihovog navodnog uništenja od pre 50 godina. Pravila je zaveru da potopi Englesku, i možda ceo svet, u ratu.

Broj Epizoda: 10

Ime: Highschool DxD

Žanr: Komedija, Romansa, Škola, Demoni, Šounen, Eči, Škola, Harem

Opis: Issei Hjodo je pervezan srednjoškolski student koji hoće da postane kralj harema, ali on bi trebao da bude jedan od nesrećnih likova. Jednog dana otišao je na sastanak sa devojkom koja se ispostavila da je Anđeo i ubila ga. I još na vrh toga, on je oživljen od strane đavola koji mu objašnjava da je i ona đavo, a pri tome da je i njegov Gospodar! Njegovi mirni dani su prošli. U bitci između anđela i đavola, ko će pobediti?

Broj Epizoda: 12

Ime: Highschool DXD NEW

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: Highschool Of The Dead

Žanr: Horor, Drama, Apokalipsa

Opis: Širom sveta se proširila smrtonosna zaraza koja pretvara ljude u zombije. U japanu, nekolicina učenika Srednje škole Fuđimi, kao i školska doktorka, skupili su se zajedno kako bi preživeli aktuelnu apokalipsu. Priča prati Takaši Komuroa, jednog od učenika koji je preživeo u prvobitnom izbijanju zaraze.

Broj Epizoda: 12

Ime: Hot Wheels Battle Force 5

Žanr: Akcija, Avantura

Opis: Animirana serija koja prati elitni tim vozača i njihove super-cool, ultra-brze aute! Battle Force 5 postiže hiper brzinu kako bi provalio u međudimenzionalnu Battle Zonu. Njihove vožnje postaju borba oklopnih strojeva, osmišljena kako bi pobedili najveću Zemljinu pretnju ikada: varvarske predatore, Vandale i mračnog robota vojske Sark.

Broj Epizoda: 26

Ime: Hot Wheels Battle Force 5 Fused

Žanr: Akcija, Avantura

Opis: Animirana serija koja prati elitni tim vozača i njihove super-cool, ultra-brze aute! Battle Force 5 postiže hiper brzinu kako bi provalio u međudimenzionalnu Battle Zonu. Njihove vožnje postaju borba oklopnih strojeva, osmišljena kako bi pobedili najveću Zemljinu pretnju ikada: varvarske predatore, Vandale i mračnog robota vojske Sark.

Broj Epizoda: 26

Ime: Huntik: Secrets and Seekers

Žanr: Fantazija, Avantura

Opis: Umoran od čekanja da neko drugi pronađe njegovog oca, odlučuje da sam krene u potragu navodeći se informacijama pronađenim u dnevniku.Pridružuje se Huntik fondaciji, grupi tragača koji su sa misijom da čine dobro. Udružuje se sa Danteom Valuom, mladom istraživaču, Sofijom Kastervil, naslednicom drevne porodice Tragača i Zaliom Mun, usamljenim vukom koju obavijaju bračne tajne.Zajedno kreću na misiju Huntik fondacije, suočavajući se sa nemilosrdnim redovima Organizacije na svakom koraku. Svakom misijom dolaze na korak bilže otkriču tajne nestanka Lokovog oca i tajne legedarnnih Titana koje je tražio.

Broj Epizoda: 52

Ime: Hunter x Hunter (1999)

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Opis: Decak Gon zeli da postane Lovac kako bi uspeo da pronadje svog oca koji je takodje Lovac, a otisao je od Gona kada je on bio mali. Na ovom putu ce mu se naci razne prepreke, ali ce takodje upoznati mnoge prijatelje.

Broj Epizoda: 62

Ime: Hunter X Hunter

Žanr: Anime, Akcija, Avantura, Komedija

Opis: Remake serije Hunter x Hunter iz 1999-te, bazirane na mangi Yoshihiro Togashi-ja. Lovac je onaj koji putuje svijetom izvršavajući niz opasnih zadataka. Od hvatanja kriminalaca do traženja blaga duboko u mjestima neoznačenim na karti. Gon je mladi dječak čiji je otac nestao pre mnogo godina, radeći posao lovca. On vjeruje da ako on prati očeve stope možda se jednog dana ponovo sastane sa njim.

Broj Epizoda: 148

Ime: Hamos Zelena Kocija

Žanr: Akcija, Avantura, Fantastika

Opis: Tera, koju su nekada zvali jutarnja zvezda galaktickog sistema, bila je prelepa. Medutim Tera je trenutno u krizi koja je nastala zbog eksplozije u svemiru nakon zagadenja i ratova.Dr. Cako je jedini koji zna nacin da spasi Teru.. A jedini nacin da se spasi Tera je da se napravi dugin sistem koji radi uz pomoc sedam misterioznih kristala. Da bi pronašao svih sedam kristala, Dr. Cako je organizovao takmicenje , koje je ce mu ustvari pomoci da izgradi sopstvenu vladavinu uz pomoc mocnih kristala. Hamos i Rik se prijavljuju na takmicenje, neznajuci za Cakovu zaveru, i na svom putu saznaju tajnu kristala i pokušavaju da spase planetu Teru. To saznanje izazvace rat izmedu Doktora Caka i Rika u borbi za kristalima i duginim sistemom.

Broj Epizoda: 26

Ime: House of Five Leaves-Sarai-ya Goyou

Žanr: Istorijski, Samuraji, Seinen

Opis: Dobrodušan, ali pomalo naivan samuraj, Akicu Masanoske, ponovo je ostao bez gospodara. Tražeći novi posao, nailazi na Jaićija, harizmatičnog vođu bande po imenu "Pet Listova", koji mu nudi mesto telohranitelja. Nakon saznanja o aktivnostima grupe, Akicu im (nevoljno) nudi svoje usluge. Ali, što više zalazi u mračnu stranu društva, postaje sve više fasciniran i privržen "Listovima"...!

Broj Epizoda: 12

Ime: Hajime No Ippo: New Challenger

Žanr: Drama, Sport, Komedija

Opis: Makunoći Ipo nastavlja sa svojom bokserskom karijerom, s ciljem da otkrije šta znači biti snažan i željom da se ponovo bori protiv Mijate Ićira. Uporedo sa njim boksuju Takamura, Aoki i Kimura i svaki od njih teži da ostvari svoje snove.

Broj Epizoda: 26

Ime: Hajime no Ippo 3:Rising

Žanr: Šonen, sport, boks, akcija, komedija

Opis: Treća sezona serije o bokseru u usponu, Makunoći Ipou, koja se nastavlja na dešavanja iz New Challenger-a.

Broj Epizoda: 25

Ime: Hulk and Agents of Smash

Žanr: Animirani, Superheroji, Akcija, Komedija

Opis: Najveći i najjači Marvelov junak dobiva svoju seriju. U njegovoj borbi protiv zla pridružuju mu se i Agenti SMASH-a: senzacionalna She-Hulkica, razdražljivi Red Hulk, razigrani A-Bomb, i divlji Skaar.

Broj Epizoda: 52

Ime: Haikyū!

Žanr: Sport, Drama, Komedija, Shounen

Opis: Osnovac Šojo Hinata je sasvim slučajno zavoleo odbojku gledajući u prolazu utakmicu. Iako niskog rasta odlučio je da prati stope njegovog idole ""Malog džina"" koji je bio najbolji igrač prvenstva. U njegovoj školi nije bilo odbojkaškog tima i morao je sam da trenira. Naposletuku uspeva da ubedi petoricu drugara da se učlane u tim i u osmom razredu odlaze na takmičenje. U prvoj utakmici su brutalno poraženi, najbolji igrač protivnikovog tima je Tobio Kagejama, znan kao i ""Kralj terena"". Šojo Hinata se kune da će jednog dana prevazući Kagejamu i postati najbolji odbojkaš.

Broj Epizoda: 25

Ime: Hiyokoi OVA

Žanr: Romantika, Shoujo, Školarci

Opis: Hiiori, mala i stidljiva devojka, ide u školu po prvi put u godinu dana otkako je nesreća je ostavili u bolnici. Prati je kao ona bori sa svojim socijalnim veštinama, pokušava da napravi prijatelje i možda čak malo više ...?

Broj Epizoda: 1

Ime: Hyouka

Žanr: Detektivski

Opis: Klub klasikâ Više srednje škole Kamijama ima burnu istoriju, ali je na rubu raspuštanja zbog nedostatka članova. Pročitavši pismo svoje sestre koja se uputila na put oko sveta, "pepeljasti" Oreki odlučuje da se pridruži klubu, čime otpočinje lavina događaja koja će ga naterati da iskorači iz sivila u potpuno novi svet. Zajedno sa "kvazi-sveznalicom" Satošijem, "zainteresovanom" Čitandom i "žustrom" Ibarom, Oreki pokušava da odgonetne istinu koja leži iza incidenta od pre 45 godina, koji je blisko povezan sa jednim članom kluba...

Broj Epizoda: 22

Ime: Higurashi no naku koro ni

Žanr: Misterija, Horor, Triler

Opis: Nakon preseljenja u mirni gradic Hinamizavu, Maebara Keici svoje blažene dane provodi u školi igrajuci se sa svojim drugarima. Medutim, izgled zna da zavara. Jednog sudbonosnog dana, Keici saznaje za svirepo ubistvo koje se dogodilo u Himanizavi. Od tog trenutka, pred Keicijem pocinju da se odvijaju razni strašni dogadaji u kojima on otrkiva da njegovi bliski prijatelji, nisu onakvi kavima se predstavljaju.

Broj Epizoda: 26

Ime: Higurashi no Naku Koro ni Kai

Žanr: Misterija, Horor, Triler

Opis: Higurashi no Naku Koro ni Kai", kao nastavak prve sezone, započinje blagim nagoveštajima o tajnama koje su pomenute u prvoj sezoni. Mlada grupa prijatelja, iz sela Hinamizave, nastavlja sa užasnim sukobima, koji se odvijaju tokom leta 1932., i koji se često završavaju svirepim ubistvom jednog od članova družine. Rika Furude, uz pomoć svoje duhovne drugarice Hanju, iznova i iznova proživljava izazove pokušavajući da, na sve moguće načine, izbegne svoj svirepi završetak i promeni unapred zacrtanu sudbinu. Bez rešenja na vidiku, Rika se obraća prijateljima u nadi da će zajedno sa njima, otkriti pravog zlikovca ovog večitog juna.

Broj Epizoda: 24

Ime: Highway Jenny

Žanr: Drama, Umetnost, Muzika, Fantazija

Opis: Na raznim mestima na svetu, problemi bude užas u pogledima na svet svih ljudi, daleka budućnost opšteg vazdušnog prostora je prikazana u „Dženi sa autoputa”. Upoređuje postojanje sa životnim vekom i zagrobnim životom pojedinca, posmatra čistoću i smrt budućih generacija, i za osobu koja sagleda važnost izbora u sopstvenom životu, biće dirljivo.

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Halo Legends

Žanr: Akcija, Naučna fantastika

Opis: Halo Legends je zbirka od sedam animiranih kratkih filmova radnjom smještenih u Halo univerzumu.

Broj Epizoda: 8

Ime: Harlock Saga: Nibelung no Yubiwa - Harlock Saga: The Ring of the Nibelung (Prsten Nibelunga)

Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Naučna fantastika, Seinen, Svemir

Opis: Priča o kapetanu Harloku kreće još davne 1978. godine sa serijom Leiđi Macumota Galaxy Express 999, od tada pa do danas je izašlo više serija, OVA-i, filmova i tv specijala. Više je nego komplikovano odrediti šta ide pre čega, šta je s čime i na koji način povezano, tako da ćemo se držati samo ovog naslova iz 2013. godine. Ovaj film je napravljen povodom 35. godina od prvog serijala, a Toei animation studio je tim povodom za izradu filma izdvojio približno trideset miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih animiranih filmova iz tog studija. Već na prvi pogled se vidi da je uloženi novac opravdan, barem kad je vizuelni doživljaj u pitanju. Ovaj film definitivno treba gledati na bioskopskom platnu ili makar na velikom HD televizoru sa dobrim ozvučenjem. Film je u potpunosti rađen kompjuterskom animacijom i mnogi ga, opravdano, upoređuju sa animacijom iz filma Final Fantasy VII: Advent Children.

Broj Epizoda: 6 OVA

Ime: Hetalia: Axis Powers

Žanr: Komedija, Parodija, Istorijski

Opis: Hetalija je cinično-komična priča smeštena u Evropu između Prvog i Drugog Svetskog rata (1918-1939). Koristi preuveličane karikature da bi predstavila likove. Italijan Venecijano je opsednut testeninom i ženama. Nemac Dojče obožava krompir i kobasicu a japanac po imenu Nipon je zaluđenik za pop kulturu. Naslov je kovanica janapnskih reči Hetare (beskorisno) i Italy (Italija).

Broj Epizoda: 52

Ime: Hetalia: The World Twinkle (Sezona 6)

Žanr: Komedija, Parodija, Istorijski

Opis: Anime je baziran na web mangi Hetalia: Axis Powers.Premijerno je prikazan 3 jula 2015. Priča prati stereotipe različitih država i njihove međusobne odnose kroz istoriju, takođe ovo je šesta sezona animea Hetalia.

Broj Epizoda: 15 + 3 OVA

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Jul 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Prijatelji sajta

Najgledanije