Petak, 2017-07-21, 8:42 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 11
Gosti: 11
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Nanatsu no Taizai (Sedam Smrtnih Grehova)

Žanr: Akcija, Avantura, Šounen, Fantazija

Opis: "Sedam Smrtnih Grehova" je grupa vitezova koja je pokušala da preotme presto Kraljevine Britanije, u čemu su ih sprečili Sveti Vitezovi. Veruje se da su oni još uvek živi. Deset godina kasnije, Sveti Vitezovi su organizovali državni udar i atentat na kralja, postavši novi, tiraninski vladari kraljevstva.

Broj Epizoda: 24

Ime: Naruto

Žanr: Akcija, Komedija, Šounen, Tehnika, Super Moć

Opis: Naruto Uzamaki je hiperaktivan, ninja, dečak čiji je san da postane Hokage. Ali u njega je ubačena demon Kjubi, poznata kao Devetorepa-Lisica. Naruto ulazi u razne nevolje ali uz pomoč svojih prijatelja će se izboriti sa njima.

Broj Epizoda: 220

Ime: Naruto (Ova)

Žanr: Akcija, Komedija, Šounen, Tehnika, Super Moć

Opis: Još nekoliko dobrih Naruto epizoda, ali ovaj put OVA(ORIGINAL VIDEO ANIMATION)

Broj Epizoda: 4

Ime: Naruto Shippuden

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija

Opis: Naruto Shippuuden je nastavak Naruta. Sada Naruto već veliki, dobija nove moći ali i nove neprijatelje, vremenom on će ojačati, a u tome će mu pomagati njegovi prijatelji.

Broj Epizoda: Ongoing (?)

Ime: Naruto Shippuuden Filmovi

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija

Opis: Gledajte premijere Naruto Shippuuden Filmova.

Broj Filmova: 6

Ime: Naruto Sugoi Doryoku: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden

Žanr: Borilačke veštine, Parodija, Šounen

Opis: U ovoj parodiji glavnog lika Naruta Zamenjuje Lee ali ovaj put je to smešnije!

Broj Epizoda: 51

Ime: Najotkačeniji Roditelji

Žanr: Dečiji, Fantazija

Opis: Mali decak Timi Turner ima 2 vile Kosmo i Vandu koje mu ispunjavaju svaku zelju ali na taj nacin i stvaraju probleme koje on mora da ispravi.

Broj Epizoda: 152

Ime: Nebeski Plesači

Žanr: Crtani, Avantura

Opis: One su prijateljice, studentice plesa, Jade, Breeze, Angelica, Slam i Camille. Žive u bajkovitom Kraljevstvu neba, magičnom svijetu glazbe i plesa u kojem svi žive u suglasju i blagostanju. Svoje dane provode trenirajući ples na akademiji koju vodi iskusna učiteljica, kraljica Nebeskog kraljevstva, Dame Skyla.

Broj Epizoda: 28

Ime: Neon Genesis Evangelion

Žanr: Akcija, Drama, Mehanika

Opis: Neon Genesis Evangelion apokaliptična meka akciona serija čija se priča odvija oko paramilitarne organizacije Nerv koja se bori protiv Anđela,čudovisnih bića. U toj borbi Nerv koristi džinovske robote zvane Evangelioni, kojima upravljaju odabrani tinejdžeri, koji su i glavni protagonisti serije.

Broj Epizoda: 26

Ime: Nisekoi (Lažna Ljubav)

Žanr: Komedija, Romansa, Harem
Opis: Raku Ičijo je prosečan srednjoškolski student. On je ujedno i naslednik Šue-gumi klana. Pre deset godina Raku je napravio obećanje sa devojkom..... da će se venčati kada porastu. Raku je dobio bravu a devojka ključ i zakleli su se da će ih čuvati. Sve je bilo dobro dok jednog lepog dana Čitoge Kirisaki nije raskolenila Rakua u glavu, kada je preskakala školsu ogradu

Broj Epizoda: 22

Ime: Nindža Kornjače 2012 (Teenage Mutant Ninja Turtles 2012)

Žanr: Dečiji, Avantura, Akcija, Animirani

Opis: Nova verzija istoimene animirane serije iz 2003 godine. Priča počinje kada kornjače izlaze po prvi put iz svoje skrivene jazbine u kanalizaciji spremne da se suoče sa neprijateljskim svetom.Smešnije nego ikada pre, serija će istražiti druženje četiri braće tinejdžera, i njihovo učenje da se oslone na sebe i jedni na druge kada saznaju misteriju o svom nastanku i na njihovom putu da postanu heroji.

Broj Epizoda: 98

Ime: Nindža Kornjače (1987-1996)

Žanr: Avantura,Akcija, Borba

Opis: Nasi mali zeleni prijatelji, ali ovoga puta su iz 1987 godine sa specijalnim epizodama i avanturama!

Broj Epizoda: 195

Ime: Nindža Kornjače Nova Mutacija

Žanr: Akcija, Komedija, Avantura

Opis: U japanu postoji klub nindži pod imenom Stopalo, Koje drži Splinter Sensei. Naimo njegove planove hoće da potinse zli Šreder!

Broj Epizoda: 26

Ime: Nodame Cantabile

Žanr: Komedija, Muzika, Romansa

Opis: Čiaki Šiniči je odličan violinista i najbolji klavirista na muzičkoj akademiji koju pohađa, ali njegova želja je da postane dirigent. Problem je što poseduje strah od letenja i davljenja zbog nesreće koju je preživeo kad je bio mali, pa ne može da napusti Japan kako bi dalje učio u Evropi

Broj Epizoda: 24

Ime: Nodame Cantabile: Finale

Žanr: Komedija, Muzika, Romansa

Opis: Poslednji deo priče o ljubavi između talentovane, ekscentrične klaviristkinje Node Megumi i genijalnog dirigenta Čiakija Šiničija. Hoće li muzika i njihove uspinjuće karijere biti seme razodra za njihovu vezu ili pak ono što će ih povezati jednom za svagda?

Broj Epizoda: 13

Ime: Nodame Cantabile: Paris-Han

Žanr: Komedija, Muzika, Romansa

Opis: Posle mu je odobreno da studira u Parizu, Nodame kreće za evropu ne bi li postao konduktor o kojem je uvek sanjao.

Broj Epizoda: 11

Ime: No Game No Life

Žanr: Avantura, Komedija, Eči , Fantazija

Opis: Anime se bazira na životu brata i sestre koji interaktivno igraju online igrice. Sora i Širo su deo hikikomori NEETs (Not in Employment, Education or Training), koji su zajedno jedan igrač "Prazno" (Kūhaku). Zahvaljujući svojim talentima i neprikosnovenosti, postali su nepobedive urbane legende.

Broj Epizoda: 12

Ime: Nebeski Jahači (Surferi) - Sky Surfer

Žanr: Akcija, Avantura

Opis: Kroz ovu seriju pratimo avanture Džona Holistera, zapanjujećeg padobranca, koji predvodi grupu boraca protiv kriminala poznatih pod imenom 'Nebeski jahači'.

Broj Epizoda: 26

Ime: Nove Avanture Petra Pana

Žanr: Dečije, Avantura, Fantazija

Opis: Najnovije avanture Petra Pana!

Broj Epizoda: 26

Ime: Nobunaga Concerto

Žanr: Naučna fantastika, Romantika, Istorijski, Šounen

Opis: "Priča prati srednjoškolca zvanog Saburo koji se vratio kroz vreme u Japan za vreme Sengoku ere. On zatim postaje Nobunaga Oda, jedan od najčuvenijih generala u istoriji Japana koji je pomogao da se ujedini ceo Japan.

Broj Epizoda: 10

Ime: Nobunaga the Fool (Budala Nobunaga)

Žanr: Naučna fantastika, Akcija, Istorijski, Mecha

Opis: "Istočna i Zapadna planeta, nekada su bile jedan svet ali sada kruže jedna oko druge. Zapadna planeta je na pragu nove ere mira i konačnog ujedinjena pod kraljem Arturom dok je Istočna razorena ratovima i neprekidnom željom za moći pohlepnih vladara. Devojka sa Zapadne planete, Jovanka Orleanka, je imala nebesku viziju rađanja Zvezdanog mesije koji će spasiti svet. Ona kreće na Istočnu planetu u pratnji Leonarda Da Vinčija. Na Istočnoj planeti oni nailaze na Oda Nobunaga, poznatijeg kao budala.

Broj Epizoda: 24

Ime: Ninja Slayer From Animation (Ubica Nindža)

Žanr: Akcija

Opis: "Kenđi Fuđikaido je prosečni biznismen kome ginu žena i dete kao posledica teritorijalnog rata među nindžama. Na rubu sopstvene smrti Kenđi biva zaposednut od strane zagonetne nindža duše poznate kao Naraku Nindža. Kenđi vara smrt i postaje "Ninja Slayer" - hodajuća smrt za sve zle nindže, sa samo jednim ciljem na umu - OSVETA.

Broj Epizoda: 26

Ime: Nurarihyon no Mago (Nura: Rise of the Yokai Clan)

Žanr: Akcija, Fantazija, Šounen, Natprirodno, Demoni

Opis: "Rikuo Nura izgleda kao običan dečko. Niko ne zna da se on svakog dana vraća kući koja je puna zastrašujućih duhova i demona, ili da se preko noći, Rikuo transformiše u svemogućeg vođu ovih demona. Ipak, na razočarenje svih, Rikuo je odlučan da živi život kao čovek, a ne kao vođa demonskog klana.

Broj Epizoda: 24+2

Ime: Ninja cadets! (Ninja Mono)

Žanr: Akcija, Komedija, Fantazija, Nindže, Avantura, Šounen, Natprirodno

Opis: U propalom pokušaju da kidnapuju bebu princezu, princezu spašava lojalni nindža i biva sakrivena u selu u kom je odgajaju kao običnu nindžu. Mnogo godina kasnije, neki obećavajući mladi nindža učenici samo što nisu počeli sa polaganjem poslednjeg ispita, koji služi da se vidi da li poseduju umeće da budu prihvaćeni kao prave nindže. Zovu se Sakura, Macuri, Jume, Poči i Hajaši, a zadatak im je da se ušunjaju u Bjakuro zamak i ukradu tajni svitak. Nemaju ni najmanju predstavu da je jedna od njih preživela princeza, niti su svesni da ih neko prati. Sigurni smo da naši mladi nindža kadeti mogu da dokažu da imaju ono što je potrebno da budu prave nindže, samo je pitanje da li to mogu da izvedu pre nego što se međusobno poubijaju!

Broj Epizoda: 2 OVA

Ime: New Dominion Tank Police (Tokusou Sensha-tai Dominion)

Žanr: Akcija, Naučna fantastika, Sajberpank, Komedija, Šounen, Mecha, Policija

Opis: Zahvaljujući Leoni, njenom tenku Bonaparti i sestrama Puma, Njuport je mnogo manje bezbedno mesto za život u 22 veku. Terorizam predstavlja stalnu pretnju koju Tenkovska policija mora da drži pod kontrolom, čak i po cenu uništenja celog grada.

Broj Epizoda: 6 OVA

Ime: Nestašni Duhovi

Žanr: Dečije, Animirani

Opis: Nekada davno u mračnoj šumi sagrađena je stara plemićka kuća u kojoj žive Agata, Herkules i njihov mali sin Jaz. Oni rade za lokalnu policiju u odeljenju za istrage natprirodnih dešavanja. U radu im pomažu tri veoma neobična pomoćnika - tri mala nestašna duha...

Broj Epizoda: 26

Ime: Noragami (Stray God - Bog Lutalica) Sezona 1

Žanr: Akcija, Avantura, Šounen, Natprirodno

Opis: Jato je maloletni Bog koji je frustriran što nema ni jedan sopstveni hram . Da bi izgradio hram za sebe on daje oglas da će da pomaže ljudima u zamenu za doprinos od 5 jena i postaje samoprozvani "kurir bog". Hijori je devojka iz veoma uticajne porodice koja skoro pogine u saobraćajki ali je spasi Jato. Zbog toga ona postaje "hanyou" osoba koja može lako da izgubi svoju dušu pošto se nalazi između 2 sveta. Ona progoni Jatoa i insistira da sarađuje sa njim. Jato takođe pronalazi dečaka po imenu Jukino koji postaje "sveto blago" koje može biti iskorišteno od strane bogova. Njih troje ulaze u bitku protiv "onoga" koji donosi nesreću ljudima dok se skrivena prošlost iz Jatovog života postepeno otkriva.

Broj Epizoda: 12+2 OVA

Ime: Now and Then, Here and There (Sada i Nekada, Ovde i Tamo)

Žanr: Drama, Avantura, Fantazija, Vojska, Naučna fantastika, Fantastika, Tragedija

Opis: Šu je običan dečak iz Japana koji ima optimističan i vedar pogled na svet. Jednog dana dok pokušava da spasi tajanstvenu devojku Lala-Ru on biva uvučen u paralelni svet nalik Zemlji kojem preti uništenje od strane Sunca. Šu ovde otkriva užase rata koji uključuju genocid, mučenje, glad, žeđ, silovanje i eksploatisanje dece. Šu onda pokušava da se suprostavi ludom diktatoru Hamdu pored koga Hitler deluje kao majka Tereza.

Broj Epizoda: 13

Ime: Noragami Aragoto (Bog Lutalica Sezona 2)

Žanr: Akcija, Avantura, Šounen, Natprirodno

Opis: Jato i Jukine su konačno popravi njihov odnos kao Boga i odežde, i svako se vratio na njihov svakodnevni život. Iato ostaje mali i nepoznat bog koji nastavlja da uzima čudne poslove za pet jena po komadu u nadi da će jednog dana imati milione vernika i svoju veliku svetinju. Hiori Iki tek treba da se njena labava duša fiksira, ali ona uživa u životu i priprema se da pohađa srednju školu, ipak. Odvija se odmah nakon prve sezone, Noragami Aragoto zadire u komplikovanoj prošlosti između JATO-a i boga rata Bišamona.

Broj Epizoda: 13+2 OVA

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Jul 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Prijatelji sajta

Najgledanije