Petak, 2017-07-21, 8:39 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 8
Gosti: 8
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Parasyte (2014)

Žanr: Horor, Naučna fantastika, Seinen

Opis: Dolaze nam odozgo, u tišini tame. Imaju glad za ljudskim mesom i svuda su oko nas. Oni su Paraziti! Priča prati 17 godina starog Izumi Šinićija koji živi sasvim normalan život sa normalnim roditeljima u normalnom Tokiju. Jedno veče crvolika vanzemaljska stvorenja zvana Paraziti napadaju Zemlju...

Broj Epizoda: 24

Ime: Papirmanija

Žanr: Anime, Akcija, Drama

Opis: Decak ce biti usisan u caroban svet papira.Tu ce upoznati jednu devojku i zajdno pokusavaju da pronadju put di stvarno sveta.

Broj Epizoda: Snima se

Ime: Pcelica Maja

Žanr: Crtani, Avantura

Opis: Pratite avanture Pcelice Maje...

Broj Epizoda: 78

Ime: Pupa

Žanr: Drama, Horror, Psihološki triler

Opis: Ova priča prati Ucucu i Jume Hasegavu, dečaka i njegovu mlađu sestru koji su potpuno sami na ovom svetu, bez porodice i bez ijednog prijatelja. Jednog dana Jume vidi misterioznog leptira i njegovo telo pretrpi čudnu metamorfozu - pretvori se u stvorenje koje jede ljude. Ucucu pokušava da pronađe način da spasi svoju sestru.

Broj Epizoda: 12

Ime: Pop Pixie

Žanr: Akcija, Komedija, Drama, Fantazija,

Opis: U svetu postoji jedan mali delić magičnog Univerzuma. Specijalna dimenzija minijaturnog sveta gnomova, patuljaka, životinja koje govore i Piksija! U gradu Piksivilu, Piksiji žive u neverovatno magičnoj atmosferi koju čuva Drvo života! Upravo sa tog drveta, svako ko je dobar i želi da čini dobro, može da uzme magičnu veštinu i na taj način postane PopPiksi! ".

Broj Epizoda: 52

Ime: Pepa Prase

Žanr: Djeciji, Fantazija

Opis: Zabavite se uz avanture Pepe, Dzordza i njihovih drugara.

Broj Epizoda: /

Ime: Pokemoni

Žanr: Anime

Opis: Uronite u svet Pokemona zajedno sa Esom i njegovim prijateljima!

Broj Epizoda: Snimanje u toku

Ime: Pokemoni Johto Journeys

Žanr: Anime, Avantura

Opis: Uzivajte u avanturama Esa i njegovih prijatelja u Johto ligi.

Broj Epizoda: 41

Ime: Pokemoni Master Quest

Žanr: Anime, Avantura

Opis: Uzivajte u avanturama Esa i njegovih prijatelja.

Broj Epizoda: 65

Ime: Pokemon Crno I Belo

Žanr: Avantura, Fantazija

Opis: Uzivajte u novim avanturama Esa i njegovih prijatelja.

Broj Epizoda: 48

Ime: Pokemoni Sezona 2 Orange Islands

Žanr: Anime

Opis: Uronite u svet Pokemona zajedno sa Esom i njegovim prijateljima! Nakon Indigo Lige Esh se uputio na Narandzasta ostrva.. 10 Godisnji ASH cini se je naj bolji pokemon trener na svijetu: da bi to postigo on i njegov partner Pikachu moraju putovati Pokemon svijetom i boriti se sa naj boljim trenerima: Ovo je 2 sezona Orange Islands.

Broj Epizoda: 36

Ime: Pokemoni Sezona 4 Johto Liga

Žanr: Anime

Opis: Uronite u svet Pokemona zajedno sa Esom i njegovim prijateljima! Nakon Indigo Lige Esh se uputio uJohto.. 10 Godisnji ASH cini se je naj bolji pokemon trener na svijetu: da bi to postigo on i njegov partner Pikachu moraju putovati Pokemon svijetom i boriti se sa naj boljim trenerima: Ovo je 4 sezona Johto League Champions.

Broj Epizoda: 52

Ime: Pokemoni Sezona 6 Advanced

Žanr: Anime

Opis: Uronite u svet Pokemona zajedno sa Esom i njegovim prijateljima! Nakon Johto Lige Esh se uputio u Hoen regiju.. 10 Godisnji ASH cini se je naj bolji pokemon trener na svijetu: da bi to postigo on i njegov partner Pikachu moraju putovati Pokemon svijetom i boriti se sa naj boljim trenerima: Ovo je 6 sezona Advanced.

Broj Epizoda: 40

Ime: Pokemon Origins

Žanr: Animirana, Avantura

Opis: Pokémon Origins je mini serija rađena po prvoj pokemon igrici, Pokémon Red and Blue. Radnja prati dječaka Reda koji kreće na pokemon putovanje zajedno sa svojim partnerom, Charmanderom, pokušavajući učiniti nešto što se naizgled čini nemoguće, uhvatiti sve pokemone u regiji Kanto i postati prvak Pokemon lige. Na svom putu vodi mnoge borbe, uči kako se i na koji način boriti te se bori za pravdu protiv zloglasne kriminalne organizacije, Tima Raketa. Radnja je vrlo slična prvim pokemon video igrama i prati Reda kao glavnog lika, a njegov glavni rival je Blue. Priča je podijeljena u četiri epizode koje su premijerno prikazano 2. listopada 2013. u Japanu te mjesec dana kasnije i u SAD-u. ".

Broj Epizoda: 4

Ime: Potraga za Deltorom

Žanr: Avantura, Fantazija

Opis: Gospodar Senka, zli čarobnjak i Gospodar Senki koji dolaze iz zemlje Senki, preuzeli su Deltoru uništavajući čarobni objekat poznat kao pojas Deltore, koji je Deltori jedina zaštita protiv zlih osvajača. Tokom čitavog crtanog serijala Lif, Barda i Jasmin putuju po zemlji Deltora kako bi vratiti sedam dragulja (dijamant, smaragd, lapis, lazuli, topaz, opal, rubin i ametist, koji su ustvari inicijali na engleskom koji formiraju reč Deltora, otuda i naziv Deltora Quest, Potraga za Deltorom) koji se nalaze na pojasu i spasu zemlju. Njihovo prvo odredište je Šuma tišine.

Broj Epizoda: 29

Ime: Porodica Kremenko

Žanr: Komedija, DjecijiKomedija, Djeciji

Opis: Uzivajte u smesnim avanturama Porodice Kremenko i njihovih prijatelja!

Broj Epizoda: /

Ime: Plavi Isterivač

Žanr: Akcija, Fantazija, Shounen, Supernatural

Opis: Ovaj svet se sastoji iz dve udružene dimenzije, kao ogledalo. Prvi svet je onaj u kome žive ljudi, Asijah. Drugi je svet demona, Gehena. Demoni mogu da prelaze iz jednog sveta u drugi ako postoji nešto što poseduju u njemu. Satana je Bog demona, postoji jedna stvar koju on nema, supstanca u ljudskom svetu koja može da ga zadrži. U tom cilju on je stvorio Rina, njegovog sina sa ljudskom ženom, ali da li će se njegov sin složiti sa njim? Ili će postati nešto drugo...? Isterivač?

Broj Epizoda: 25

Ime: Plavi Zmaj

Žanr: Fantazija,Avantura

Opis: Radnja crtanog filma Plavi zmaj odvija u izmišljenom svetu otvorenom okruženju. Prica o Plavom zmaju se fokusira na pet prijatelja ( Šu , Džiro , Kluke , Zola , a Marumaro ) dok putuju širom sveta da se suprotstave Nene, zlom vladaru Velike Britanije. ".

Broj Epizoda: 51

Ime: Pinki i Perki Šou

Žanr: Animirani, Komedija

Opis: Pinki i Perki su dva simpatična praseta, braća blizanci, koji su upravo napravili veliki uspeh u svom poslu na televiziji ? napravili su lajv šou prepun ludih vratolomija, igara i poznatih gostiju.

Broj Epizoda: 52

Ime: Princeze

Žanr: Djeciji, Fantazija

Opis: Tri devojčice Ringo, Leila i Natsuki se sreću sa tri magične životinje koje umeju da govore: Sei (ptica), Dai (miš za koga svi misle da je veverica) i Rioku (zmaj). Te životinje je poslala kraljica Zemlje Čuda u naš svet. Zemlji Čuda preti opasnost jer nema dovoljno srećnih tonova koji je drže u životu. Uz pomoć čarobnih narukvica koje su dobile od svojih životinja Ringo se pretvara u Snežanu, Leila u Pepeljugu a Natsuki u Kaguju. One pri svakoj transgormaciji dobijaju novi prelep kostim princeze, kosa im se menja i izgledaju odraslije. One pevaju, a srećni ljudi proizvode srećne tonove u obliku žutih mehurića koji će spasiti Zemlju Čuda.

Broj Epizoda: 51

Ime: Pera Detlic

Žanr: Komedija...

Opis: Uzivajte u nezaboravnim pustolovinama ovog detlica!

Broj Epizoda: /

Ime: Princeze Sirene

Žanr: Djeciji, Fantazija

Opis: U moru postoje sedam kraljevstava. To su: kraljevstvo Severnog Pacifika, kraljevstvo Južnog Pacifika, kraljevsto Severnog Atlantskog okeana, kraljevstvo Južnog Atlantskog okeana, kraljevstvo Arktika, kraljevstvo Antarktika i kraljevsto Indijskog okeana. Svako kraljevstvo ima svoju princezu sirenu, a svaka princeza sirena svoj biser. Kada biser stave u svoje mikrofone njihovo pevanje dobija moć da poraze zlo.

Broj Epizoda: 91

Ime: Pingvini sa Madagaskara

Žanr: Akcija, Komedija, Avantura

Opis: Major, Kovalski, Vojnik i Riko su četiri pingvina iz njujorškog zoološkog vrta. Oni su obučeni specijalnim veštinama, borilačkim i raznim drugim, pomoću kojih održavaju red u vrtu! Njihov najveći neprijatelj je otkačeni majmun -Džulijen, samoproklamovini kralj lemura i njegovi potčinjeni majmuni Moris i Mort, koji žele samo da se glupiraju i ne poštuju nikakva pravila!

Broj Epizoda: 100+

Ime: Planeta Sin

Žanr: Dečiji, Avantura, Komedija

Opis: Šuljajući se u laboratorij Džimija Neutrona, Šen Estavez sasvim slučajno odleti u vasionu Džimijevim svemirskim brodom. Ubrzo nakon sletanja, Šen se želi vratiti kući, te u tom nastojanju iz epizode u epizodu upada u različite komične avanture.

Broj Epizoda: 26

Ime: Phantom ~Requiem for the Phantom~

Žanr: Akcija, Drama, Nasilje

Opis: Mafija cveta u Americi, atentati su svakodnevna pojava. Inferno je misteriozna grupa koja stoji iza većine ovih poslova. Koriste nepobedivo ljudsko oružje zvano Fantom. Jednog dana japanski turista slučajno prisustvuje Fantomovom poslednjem ubistvu. Očajan u begu, turista se skriva u napuštenoj zgradi. Međutim Fantom, za koga se ispostavlja da je mlada devojka po imenu Ajns, i vođa Inferno grupe Gospodar kose hvataju turistu i ispiraju mu mozak. Dato mu je ime Cvaj. Nekada miroljubivi turista sada je marioneta bez sećanja u rukama Inferna. Uvučen u svet laži, prevara i nasilja, Cvaj se bori da preživi i nada se da će jednog dana povratiti svoje pamćenje.

Broj Epizoda: 26

Ime: Planetes

Žanr: Drama, Naučna fantastika, Seinen

Opis: Godina je 2075. Nafta je odavno potrošena, a Mesec, taj Zemljin neumorni pratilac rošavog lica, ne samo što je kolonizovan već je i prepun novootkrivenog izvora energije. Astronauti, svemirski letovi i boravak u nultoj gravitaciji deo su svakodnevice ljudskog života. Međutim, na put još bržem razvoju svemirskih putovanja staju tvorevine kratkovidih žitelja 20. veka – raznorazni svemirski otpad poput matorih, pokvarenih satelita i njihovih komponenata, delova letelica, osoba sahranjenih u svemiru i ostalih zvrčki koje prete da se sudare sa nekim od brodova koji lete na Zemlju ili sa nje. I tu, dragi čitaoci, na scenu stupaju junaci naše serije – pripadnici odeljenja za uklanjanje otpada svemirske stanice Seven, koja je u vlasništvu Technore, kompanije-giganta.

Broj Epizoda: 26

Ime: Pink Panter

Žanr: Animirani, Avantura

Opis: у ранијим преводима Пантер Панта, измишљени је лик из цртаних филмова који се прво појавио као цртани лик на уводној и завршној шпици серије филмова о инспектору Клузоу под именом „Пинк Пантер“ из 60-их година 20. века са Питером Селерсом у главној улози, да би након стицања велике популарности почео живот у посебној серији цртаних филмова у којима је он главни лик.

Broj Epizoda: /

Ime: Ping Pong the Animation

Žanr: Sport, Seinen

Opis: Priča prati učenika srednje škole Makota Cukimotoa poznatijeg kao Smeško i njegovog prijatelja iz detinjstva, Jukatu Hošina, poznatijeg kao Peko. Oni su članovi lokalnog stonoteniskog kluba i obojica su prirodno naklonjeni sportu. Smeško je kao ličnost dosta miran i povučen i to ga onemogućava da pobedi Peka. Trener kluba to shvata i pokušava da razvije Smeškov talenat i promeni njegov stav prema stonom tenisu.

Broj Epizoda: 11

Ime: Plastic Memories

Žanr: Naučna fantastika

Opis: Nakon što je pao prijemni ispit za fakultet, osamnaestogodišnjem Cukasa Mizugakiu je ponuđena pozicija u poznatoj SAI Korporaciji zahvaljujući vezama svog oca. SAI Korporaciji je poznata po proizvodnji i upravljanju androidima koji poseduju ljudske emocije, zvane "Giftia." Cukasaova pozicija je bila rad u terminalnom odeljenju gde je njihov glavni posao bio da povrate Giftiase koji su bili blizu isteka svog roka trajanja. Da stvari budu još gore, Cukasu je naređeno da radi sa Islom, Giftiom ženskog pola kojoj nikada nisu bile date nikakve obaveze osim služenja čaja njenim saradnicima.

Broj Epizoda: 13

Ime: Paranoia Agent

Žanr: Animacija, Drama, Horor

Opis: Građani Tokija su mete dječaka sa zlatnom bejzbol palicom. Tako detektivi pokušavaju povezati žrtve, oni otkrivaju da su napadi, životi žrtava su poboljšani na neki način

Broj Epizoda: 13

Ime: Prison School (Školska Robija)

Žanr: Komedija, Eči, Seinen, Romantika, Škola

Opis: Na periferiji Tokija se nalazi Hačimicu Privatna Akademija, ženski internat koji pohađaju samo najbolje i najtalentovanije devojke. Ali pred početak nove školske godine prekida se jedna tradicija: po prvi put u istoriji škole biće primljeni i dečaci. Samo 5 momaka uspeva da se upiše u školu. Kijoši Fuđino, jedan od "srećnika", je oduševljen zbog toga i jedva čeka da vidi sve te devojke. Ali on ne zna kakva ga šokantna sudbina očekuje na akademiji...

Broj Epizoda: 12+1 OVA

Ime: Psychic Academy

Žanr: Komedija, Romansa, Natprirodno, Klinci

Opis: Psychic Academy je online serija koju je distribuirao Lycos Japan. Svaka epizoda ove serije ima približno trajanje od 10 minuta. U 21. veku, postoje ljudi sa posebnim psihičkim moćima. Kada navrše određeni broj godina šalju se u posebnu državnu ustanovi za psihičko talentovanu decu. Svaki čovek poseduje svoju auru, tj ima šifru svoje aure. Kada dođe prvi dan u školu, glavni lik nailazi na zeca koji kaže da je on izabrani i da će mu on biti učitelj. Serija kombinuje elemente erotike i komedije, tako da Vam samo mogu preporučiti da je odgledate.

Broj Epizoda: 24

Ime: Pac-Man and the Ghostly Adventures

Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Komedija, Dečiji, Naučna fantastika

Opis: Pac-Man Crnana serija Zapovednik Podlić, znajući da Pac-Man može jesti samo duhove, nagovori svog zlog prijatelja da na Pac-Mana pusti čudovišta, nadajući se da će ga napokon pobediti.Pratimo avanture popularnog Pac-Mana i njegovih prijatelja Cylindrije i Spirala koji mu pomažu spasiti njihov svet Pac-World od Duhova. Pac-Man ima i četiri prijatelja među Duhovima koji su mu obećali da će mu pomoći u obrani.

Broj Epizoda: 52 (2 sezone)

Ime: Pale Cocoon (Aoi Tamago)

Žanr: Drama, Naučna fantastika

Opis: Budućnost gde se kontinuitet istorije prekinuo, svet ogromnih ruševina koji se nastavlja u nedogled. Okeani i kontinenti su nestali, postojeći samo u arhivama izvučenih iz ruševina. Ura radi u Odeljenju za iskopavanje Arhiva, koje vraća i analizira ostavljene podatke. Jednog dana, on nalazi uznemirujući vizuelni zapis...

Broj Epizoda: 1 OVA

Ime: Pet Shop of Horrors

Žanr: Fantazija, Horor, Misterija, Natprirodno

Opis: Grof D, vlasnik pet shop-a koji se nalazi u Kineskoj četvrti, prodaje retke životinje ljudima koje traže nešto neobično ali sa svakom prodajom dolazi i ugovor koji mušterija mora da prihvati. Ako se uslovi ugovora poštuju sve će biti u redu ali ako se uslovi prekrše, vlasnik radnje ne može biti smatran odgovornim za ono što se može desiti kupcu. Detektiv Leon Orkot je povezao mnoge nerešene slučaje sa Grofom D i njegovom radnjom, i planira da sazna šta se krije iza svega toga.

Broj Epizoda: 4 OVA

Ime: Photon: The Idiot Adventures (Foton: Idiotske Avanture)

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Drama, Eči, Mecha, Romansa, Naučna fantastika, Golotinja

Opis: Foton, dobroćudni mladić natprirodne snage, napušta svoje selo u pustinjskom svetu i odlazi u beli svet u potragu za odbeglim prijateljem. Na svom herojskom poduhvatu nailazi na devojku pilota Kenju Akvu, sa kojom potom mora da beži od zlog galaktičkog imperatora Papaćarina Nenadana i njegovih vernih slugu.

Broj Epizoda: 6 OVA

Ime: Psycho-Pass

Žanr: Akcija, Policija, Psihološki, Naučna fantastika

Opis: Anime zauzima mesto u skorijoj budućnosti, kada je moguće trenutno (instantno) izmeriti i odrediti osobino psihološko stanje. Ova informacija je snimljena i procesovana, a termin "Psiho-Pas" se odnosi na standard koji se koristi za merenja bića pojedinca. Priča se vrti oko "izvršitelja" Šinje Kogamija, koji za zadatak ima da kontroliše kriminal u takvom svetu. U budućnosti, moguće je količinski izmeriti osobine emocije, požude, i svaku sklonost. Na ovaj način, takođe je moguće izmeriti osobin kriminalni nagon, koji je korišćen da se procene mogući kriminalci. Ovo je priča o timu policajaca usredsređeni da održe javni red i mir. Neki od njih rade u Izvršiteljskom odredu, odgovornom za hapšenje kriminalaca, dok drugi pripadaju Nadzornom odredu koji nagdgledaju svoje kolege u izvršenju dužnosti.

Broj Epizoda: 22

Ime: Plava Legenda (Badaui Jeonseol Jangbogo-The Legend of Blue)

Žanr: Akcija, Avantura, Komedija, Misterija

Opis: Kapetan Džang Bogo i Juna odlaze da demontiraju projektil. U tome uspevaju, ali podmornica samo što nije eksplodirala jer je druga bomba programirana da se aktivira ukoliko se prekine lansiranje projektila. Nakon povratka Džang Boga, dolazi klijent koji od njega traži da pronade jednu statuu. Džang odlazi da nade statuu, medutim, mafija krece za njim.

Broj Epizoda: 26

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Jul 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Prijatelji sajta

Najgledanije