Subota, 2017-08-19, 10:44 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 14
Gosti: 14
Registrovanih: 0
Posete
Free counters!
Komentari

Ime: Ratnik Kisna Kap

Žanr: Animirani

Opis: Serija prati putešestvije ratnika Kišne Kapi i njegovog prijatelja Shao Yena. Njihov cilj je da spasu svog gospodara Yuna i svoju zemlju od zlog generala Bua i njegove vojske. U toku ovog veselog puta, koji je često pun poteškoća, ratnik Kišna Kap i njegovi prijatelji nailaze na brojne izazove, kao i na razne čudne i divne karaktere - inspirisane azijskim mitovima i legendama.

Broj Epizoda: 52

Ime: Rabbids Invasion

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija, Dečiji

Opis: Shov se zasniva na Raving Rabbids video igre serije u produkciji Ubisoft.Rabbids Invasion tonovi niz nasilje za skoka likova iz igara na TV, ali oni i dalje imaju mnogo zabave na račun svakog drugog i bezazlen prolaznika , a puno njihovih ludorije bi se namršti na u stvarnom svetu (koristeći opuške pilići "kao jaja strelce u lažnim borbi , na primer ) .

Broj Epizoda: 30

Ime: REC

Žanr: Komedija, Drama, Romantika

Opis: Kratka serija rađena po istoimenoj mangi autora Hanamizawa Q-Tarou, gde se u jednoj od glavnih uloga nalazi devojka koja želi profesionalno da se bavi glasovnom glumom. Matsumaru Fumihiko poziva svoju koleginicu da izađu u bioskop, međutim ona ga ispali. U momentu kad je hteo da baci karte pojavljuje se Onda Aka koja ga ubeđuje da ih ne baca i potom njih dvoje zajedno odgledaju film. Kasnije se ispostavlja da oni žive u istom kraju i tu viša sila počinje da se igra sa njihovim sudbinama!

Broj Epizoda: 9

Ime: Ren i Stimpi

Žanr: Komedija

Opis: Ren i Stimpi su najbolji prijatelji.Svaka epizoda je smesna....

Broj Epizoda: 37

Ime: Robotek

Žanr: Akcija, Animirani, Svemirska opera

Opis: Године 1999. огроман свемирски брод је пао на острво Макрос у јужном Пацифику. Оно што је остало од њега је сведочило о врло напредној ванземаљској цивилизацији. У то време Земљом је беснео трећи светски рат, али се и он утишао пред претњом из свемира. Наређен је прекид ватре и светске вође су се окупиле да формирају Владу Уједињене Земље, под којом су најбриљантнији светски умови створили истраживачке тимове да проуче и поправе свемирски брод.

Broj Epizoda: 85

Ime: Robotech (The New Generation)

Žanr: Akcija, Roboti, Naučna fantastika

Opis: Pratite jos jedan serijal Robotek Sage!!!

Broj Epizoda: 25

Ime: Robotech (Macross Saga)

Žanr: Akcija, Avantura, Mecha, Naučna fantastika

Opis: Visoko nad jednim malim ostrvom u Južnom Pacifiku zbio se neverovatni događaj koji je zauvek promenio istoriju čovečanstva. Ogromna vanzemaljska tvrđava probila se kroz atmosferski omotač i sudarila sa zemljom.

Broj Epizoda: 36

Ime: Robot i Čudovište

Žanr: Crtani

Opis: Robot i Čudovište rade u istoj tvornici i na istom odjelu pa su prisiljeni svakodnevno surađivati. I dok je Robot ozbiljan, Čudovište je uvijek nespretno, no to ih nije spriječilo da budu prijatelji. I izvan radnog mjesta sve rade zajedno: testiraju gadgete, sanjare o curama, brinu se o svom ljubimcu i... jedu špek. Puno špeka!

Broj Epizoda: 10

Ime: Rokka no Yuusha (Rokka: Braves of the Six Flowers)

Žanr: Akcija, Avantura, Misterija, Fantazija, Magija

Opis: Kada se demonski Bog bude probudio iz tame, Boginja sudbine će izabrati šest heroja i daće im moć da spasu svet. Adlet, koji tvrdi da je najjači čovek na svetu, izabran je da bude jedan od šest heroja i krenuo je ka mestu okupljanja - ali tamo se, umesto šest, okupilo sedam heroja. Među njima je neprijatelj koji sarađuje sa demonima. Ko je izdajica?

Broj Epizoda: 12

Ime: Requiem From the Darkness

Žanr: Komedija, Akcija, Horor, Mračna fantazija

Opis: Radnja se odvija u Bakumacu eri, pred kraj vladavine šogunata Tokugava. U doba kada je "Tama" disala i kada se strahovalo od postojanja čudovišta; pisac u usponu, Jamaoka Momosuke, putuje zemljama u nadi da će prezentovati svetu svoje priče "Hjaku Monogatari". I na tom putovanju upoznaje sitne kriminalce kao što su Mataiči od Obmane; Ogin od Lutaka; i Čođi od Zova ptica. Oni su tajanstvena banda, unajmljeni da rešavaju slučajeve zakopane u tami. Otkrivajući zločince, korišćenjem umešnih majstorija, oni sude ljudskom egu i zakopavaju posao za poslom; zajedno sa misterioznim zvukom zvona i rečima "Go Koui Tatematsura" (verovatno znači "uradiću ovo" na drevnom japanskom).

Broj Epizoda: 13

Ime: Rin: Daughters of Mnemosyne

Žanr: Komedija, Akcija, Horor, Naučna fantastika, Golotinja

Opis: U Šinđukou 1990. godine Maeno Koki ulazi u agenciju Asogi Rin, Asogi Konsalting, i taži pomoć. Prihvatanje tog slučaja je dovodi u prostorije farmacije Aojama. Ovaj prosti slučaj je katalizator za događaje koji će Rin odvesti na ivicu smrti. Nažalost, koliko god bilo bolno, Rin ne može da umre na normalan način i to saznanje dovodi Kokija i njegovu porodicu u opasnost. Rin i njena saradnica Mimi su besmrtne usled dolaska u kontakt sa Voćem besmrtnosti. Imaju jednog prirodnog neprijatelja, anđele, u koje se pretvaraju muškarci nakon kontakta sa istim tim voćem. Ali Rin poseduje ličnog demona koji je usredsređen na to da je uništi pa makar morao i da je juri kroz vreme. Ispod svega toga se nalazi natprirodno biće po imenu Apos sa tajnom koja bi mogla da otkrije postojanje svega.

Broj Epizoda: 6

Ime: Rosario to Vampire (Rosario + Vampire)

Žanr: Boing, Komedija, Demoni, Eči, Harem, Srednja škola, Romantika, Šounen, Super moći, Vampiri, Fantazija, Urnebesna komedija, Slike gaćica, Čudovišta, Školski život

Opis: Petnaestgodišnjak Tsukune Aono je prosečan u svakom pogledu, nema hobi, a prijemni ispit za upis u sledeći razred nije položio. Njegovi roditelji su ipak uspeli da ga upišu u drugu školu, ali ta škola baš i nije obična, što i on nakon odlaska shvata! Tsukune će pohadjati akademiji Youkai, gde se čudovišta uče kako da koegzistiraju sa ljudima! Kao što su vukodlaci, vampiri, veštice i druga čudovišta, od svih čudovišta se zahteva da zadrže svoje ljudske forme sve do neizbežnih situacija i da poštuju sva druga pravila škole. Međutim, on ubrzo privlači pažnju velikog broja čudovišta, mladih veštica uključujući i vampirice Moke koju je upoznao pri samom dolasku...

Broj Epizoda: 13

Ime: Rockman EXE (MegaMan: NT Warrior)

Žanr: Akcija, Igra, Naučna fantastika, Šounen, Avantura, Komedija, Mecha

Opis: U 20XX godini, mladić Neto Hikari prima veoma specijalni poklon zbog ulaska u peti razred. Uprkos Rokmanovoj manjoj veličini i još manjoj odgovornosti, dvojica momaka postaju najbolji prijatelji.

Broj Epizoda: 56

Ime: Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen (Samurai X: Trust and Betrayal)

Žanr: Akcija, Ljubav, Drama

Opis: Radnja započinje u povijesnom Japanu, gde je dečak Shinta, izgubivši svoje roditelje i gotovo poginuvši u napadu razbojnika, postao učenik Hiko Seijuro- a koji mu je dao ime Kenshin. Kenshin- a je učio Hiten Mitsurugi Ryuu tehniku (Japanska tehnika borbe s katanama). Kako je civilni rat u Japanu jačao tako je u Kenshin- u rasla ideja da je njegova dužnost spašavati ljude, no s vremenom je, verujući kako stvara novi bolji svet, postao najopakiji ubica.

Broj Epizoda: 4

Ime: Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin (Duga)

Žanr: Delikventi, Nasilje, Tragedija, Drama, Istorijski, Triler, Seinen

Opis: Radnja serije se odvija nakon Drugog svetskog rata u poraženom i okupiranom Japanu u kome vlada nemaština, nemoral i depresija. Priča prati dečake koji završavaju u popravnom domu Šonan. Tom ustanovom vladaju dva čoveka, doktor Sasaki i čuvar Išihara. Šestorica momaka po dolasku bivaju poniženi na sistematskom pregledu doktora Sasakija, a potom ih šalju u sobu gde ih čeka stariji kolega Sakuragi. Ispostavlja se da je on trenirao boks do pre dolaska u popravni dom, a ekipa to saznaje na teži način i to pet minuta nakon što su došli. Poručujući im da moraju da zaborave svoj ponos ako žele da prežive u popravnom domu on im postaje prvi prijatelj na tom mestu. Nakon burnog početka njih sedmorica postaju jako dobri prijatelji i veoma brzo počinju da se zovu po nadimcima. Momcima iz ćelije 2-6 nije bilo potrebno mnogo vremena da shvate da Sasaki i Išihara zloupotrebljavaju decu iz doma, ali i da iz nekog razloga žele da ubiju Sakuragija. Pošto su se sprijateljili s njim, to i od njih čini potencijalne mete psihičke i fizičke torture. Družina se nalazi u nezavidnoj situaciji i pred njima je samo jedan zadatak, a to je da prežive do dana kada će biti pušteni na slobodu. Imajući u vidu da Išihara i Sasaki igraju prljavu igru, veliko je pitanje da li će i uspeti...

Broj Epizoda: 26

Ime: Rick and Morty

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija, Naučna fikcija

Opis: Polusatna serija o ludom naučniku i alkoholičaru Ricku (Justin Roiland) i njegovom unuku Mortyju (takođe mu Roland daje glas). Rick je loš uzor svome unuku i vuče ga sa sobom na razne opasne pustolovine po celom svemiru.

Broj Epizoda: 21 (2 sezone)

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Ime: IME

Žanr: ZANR

Opis: OPIS

Broj Epizoda: EP

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Kalendar
«  Avgust 2017  »
NePoUtSrCetPeSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Prijatelji sajta

Najgledanije