Ponedeljak, 2017-07-24, 8:38 PM
Welcome Gost | RSS
Sajt meni
AnimeSrbija®
Statistika

Ukupno Online: 21
Gosti: 20
Registrovanih: 1
ZIX
Posete
Free counters!
Komentari
Kategorije
Anime Filmovi (Crtani) [579]
Manga [18]
Akcija [171]
Avantura [141]
Biografija [14]
Komedija [120]
Kriminalistika [39]
Drama [92]
Dokumentarac [0]
Fantazija [78]
Porodični [104]
Istorija [11]
Horor [25]
Muzički [0]
Misterija [7]
Romansa [19]
Naučna fantastika [80]
Sport [9]
Triler [45]
Ratni [3]
Vestern [4]
Home » Files » Ratni

Unosi u kategoriju: 3
Prikaz unosa: 1-3
Strana:

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Downloads · Views

Dodao: ŽIX

Tip: Film

Žanr: Drama, Avantura, Ratni

Godina: 1959      

Trajanje: 212 min      

Opis: Juda Ben-Hur je imućni Jevrej i plemenit čovek iz Jerusalima za vreme rimske imperije u 1. veku. Broj rimskih legija se povećava u Jerusalimu i tada u grad dolazi stari Judin prijatelj Mesala, koji je bio u Rimu dugo godina i koji je u međuvremenu postao vojni zapovednik. Obojica su sretni što se sreću nakon toliko godina, ali zaključuju da imaju različita mišljenja o Rimskom carstvu. Juda želi da Rimljani odu iz Judeje, dok Mesala misli da rimljani trebaju da vladaju Judejom kao i do sada. Tokom parade za doček guvernera, sa Judine kuće otpadne deo starog krova i zamalo ubije važnog gosta. Iako je Mesala znao da je u pitanju nesretni slučaj, on okrivi Judu zajedno sa majkom i sestrom za pokušaj ubistva. Judu pošalje u roblje, a negovu majku i sestru u zatvor. Juda se ne može začuditi koliko je Rim pokvario Mesalu i on se zaklinje na osvetu. Kada je putovao po Judeji kao rob, sreo je Hrista koji mu je dao vode.

Avantura | Views: 93 | Downloads: 0 | Added by: ZIX | Date: 2016-03-27 | Comments (0)

Dodao: ŽIX

Tip: Film

Žanr: Drama, Ratni

Godina: 2011      

Trajanje: 146 min      

Opis: Priča prati sudbinu konja po imenu Džoi, kojeg trenira mladić Albert (Jeremy Irvine) uoči početka Prvog Svetskog rata. Rat razdvoji konja i vlasnika i tu počinje njihova prava avantura...

Drama | Views: 127 | Downloads: 0 | Added by: ZIX | Date: 2016-01-23 | Comments (0)

Dodao: ŽIX

Tip: Film

Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Fantazija, Porodični, Naučna fantastika, Ratni, Svemir

Godina: 2015      

Trajanje: 135 min      

Opis: 35 godina nakon poraza Dart Vejdera i Imperije mlada Rej, skupljač sa planete Jakku pronalazi droida koji zna gde se nalazi davno izgubljeni džedaj Luk Skajvoker. Ona se zajedno sa odbeglim vojnikom i dvojicom švercera odjednom nađe u sred rata između pobunjenika i legija nove sile zvane "prvi red" koji planiraju da pokore galaksiju. Epizoda VII nastavlja se tamo gde je stao film iz 1983. godine, "Povratak Džedaja", i nastaviće priču o Luku Skajvokeru, Hanu Solou, Princezi Leji, R2D2, C-3PO... Radnja filma ce dešava 35 godina nakon Povratka Džedaja i baziran je na originalnim idejama Džordža Lukasa nastalim sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka tokom snimanja originalne trilogije. Takođe je potvrđeno da priča epizode 7 neće imati dodirnih tačaka sa knjigama u kojima se radnja dešava nakon filma Povratak Džedaja. Zvezdani ratovi — epizoda VII: Buđenje sile je naučnofantastični film u režiji Dž. Dž. Ejbramsa. Film će premijeru imati 18. decembra 2015. godine i to će biti sedmi film iz sage Ratova zvezda. Kompanija Lukasfilm je 30. oktobra 2012. zvanično najavila snimanje epizoda 7, 8 i 9.[7] Takva odluka je doneta neposredno nakon što je kompanija Dizni kupila Lukasfilm od Džordža Lukasa za četiri milijarde dolara.[8] Prvobitno je kao scenarista angažovan Majkl Arnt (Mala mis Sanšajn, Priča o igračkama 3, Igre Gladi: Lov na vatru, Zaborav). Nakon konsultacija sa režiserom i producentima, odlučeno je da scenario preprave Dž. Dž. Ejbrams (Alias, Izgubljeni, Super 8, Frindž) i Lorens Kazdan (Otimači izgubljenog kovčega, Imperija uzvraća udarac, Povratak džedaja), dok je konsultant na scenariju Džordž Lukas.

Akcija | Views: 315 | Downloads: 0 | Added by: ZIX | Date: 2015-12-27 | Comments (0)

Prijava
Pretraga
FB STRANICA
Prijatelji sajta

Najgledanije